Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Άχλα της Άνδρου και εντυπωσιάζει με την απλότητά της. Μιλάει σε όσους την πλησιάζουν, κάνει μπάνιο και ηλιοθεραπεία με τους φίλους που έχει αποκτήσει στο νησί και σε όλους κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν κρατάει αποστάσεις, ούτε έχει το απόμακρο ύφος μίας τηλεοπτικής star.

Για λίγες μέρες η παρουσιάστρια έμεινε μόνη της στα Άχλα, χωρίς τα παιδιά της, τα οποία και πέρασαν  λίγες μέρες κοντά στον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο. Η Ελένη χωρίς να έχει την καθημερινή φροντίδα των παιδιών πέρασε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, φορτίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις μπαταρίες της.

Αρκετές μέρες πριν προηγήθηκε η κρουαζιέρα της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και την παρέα τους. Επισκέφτηκαν την Κρήτη, τα Κύθηρα, τη Ρόδο από όπου κατάγεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και την Κάρπαθο, όπου παραβρέθηκαν σε παραδοσιακό γαμο στο χωριό Όλυμπος. Έτσι αναθερμάνθηκαν οι καλές σχέσεις και επισφραγίστηκε η φιλία της Μενεγάκη με τον πρόεδρο του Alpha, που σε όλο το ταξίδι έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και φιλικός.

Η Ελένη Μενεγάκη στα Άχλα της Άνδρου, χωρίς τα παιδιά της

[doptg id=”468″]