Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνών έκανε χθες το βράδυ η θεατρική παράσταση “Πουπουλένιος” με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Νίκο Κουρή, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Το govastileto.gr βρέθηκε εκεί και κατέγραψε όλους όσους ήταν εκεί και όσα έγιναν. Το παρών στη βραδιά έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz από τον καλλιτεχνικό χώρο που χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Κώστας Κόκλας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και πολλοί άλλοι.  Από το πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη δεν έλειπε φυσικά και η αγαπημένη του Αθανασία Σμαραγδή, η οποία ήταν εκεί για να τον στηρίξει και να τον χειροκροτήσει.

Το έργο (The Pillowman) έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το 2003 στο Βασιλικό Εθνικό Θεάτρο του Λονδίνου και πανελλήνια πρεμιέρα το 2005 στον Εξώστη του θεάτρου Αμόρε. Όπου κι αν ανέβηκε διεθνώς σημείωσε πολύ μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Επιπλέον, διακρίθηκε ως το καλύτερο νέο θεατρικό έργο με το Βραβείο Olivier το 2004, τιμήθηκε με το βραβείο Drama Desk Award 2004-2005 εξαιρετικού θεατρικού έργου το 2005, ενώ την ίδια χρονιά υπήρξε υποψήφιο ως το καλύτερο θεατρικό έργο για το Βραβείο Tony.
Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης “Πουπουλένιος”
[doptg id=”1063″]