Η  Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Omikron της Κύπρου μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει με τον δημοσιογράφο και πρώην συνεργάτη της, Σπύρο Χαριτάτο μετά τα όσα έχουν γραφτεί.

Η κουβέντα ξεκίνησε όταν την ρώτησε ο δημοσιογράφος πως και ασχολήθηκε με την τηλεόραση. “Η τηλεόραση ήρθε πολύ ξαφνικά. Γνωστοί που έρχονταν στην Πάρο μού πρότειναν να αναλάβω ένα ένθετο μαγειρικής. Έκανα ένα casting για τη Μενεγάκη που τότε ήταν στον ΑΝΤ1 και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου, παρόλο που ήταν πολύ φιλική. Με επέλεξαν, αλλά τελικά, επειδή με ήθελαν 5 φορές τη βδομάδα, είπα όχι γιατί δεν θα μπορούσα να ζω στην Αθήνα και η οικογένειά μου στην Πάρο. Μετά μου έκανε πρόταση ο Αρναούτογλου για μια φορά τη βδομάδα στο πρωινό του και έτσι δέχτηκα” είπε η γνωστή μαγείρισσα.

Όταν ρωτήθηκε για την αγωγή που της έστειλε ο Σπύρος Χαριτάτος, ζητώντας της  1 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση και για το αν νιώθει πως ξεπέρασε τη γραμμή με αυτά που είπε στο “Πρωινό mou”, η Αργυρώ απάντησε: “Δεν πρόκειται να σχολιάσω όσα αναφέρει στην αγωγή του. Αυτά θα τα κρίνει το Δικαστήριο. Ουδέποτε τον πρόσβαλα ούτε ζήτησα κάτι από αυτόν. Όσα αναφέρει όμως εκείνος, δυστυχώς, με θίγουν σοβαρά”.