Ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο “People” για τον χωρισμό του με την επί 15 χρόνια σύζυγό του αλλά και τη δικαστική διαμάχη που ακολούθησε μετά.

«Καταρχήν, δεν είναι κάτι καινούργιο. Πριν από τριάμισι περίπου χρόνια πήραμε την απόφαση με τη γυναίκα μου να χωρίσουμε. Καλώς ή κακώς, όταν χωρίζεις ύστερα από 15 χρόνια συμβίωσης, υπάρχει και το νομικό κομμάτι, το οποίο αναλαμβάνουν οι δικηγόροι. Με τη γυναίκα μου, όμως, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Το διαζύγιό μας είναι κοινή συναινέσει. Για το νομικό κομμάτι που είχαμε να χωρίσουμε αποφασίσαμε να μη μάθει ποτέ κανείς τίποτα, γιατί έχουμε δύο ανήλικα παιδιά. Δίνουμε τόση αγάπη στα παιδιά, ζούμε τόσο αρμονικά και μοιραζόμαστε τόσο καλά τους χρόνους διαπαιδαγώγησής τους που δεν υπάρχει λόγος να φτάνουν σε αυτά τα θέματα των μεγάλων», αποκάλυψε ο Θάνος Καλλίρης και συνέχισε λέγοντας: «Ο χωρισμός έγινε πολύ ομαλά και δεν το πήρατε χαμπάρι εδώ και τριάμισι χρόνια. Θα σου πω μονάχα ότι έχω κάνει φωτογράφιση με τα παιδιά μου σε δύο πολύ γνωστά περιοδικά ενώ ήμουν ήδη χωρισμένος και δεν το ήξερε κανένας. Κι αν έχω κάποια νομικά θέματα να διευθετήσω ακόμη, αυτό το κομμάτι είναι δικό μου και της πρώην γυναίκας μου».

Επίσης ο Θάνος Καλλίρης αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει πετάξει από το σπίτι του την πρώην σύζυγο του και τα δυο παιδιά τους: «Ακόμη και αν ήμουν ένα τέρας, όμως, θα έπρεπε αυτός που το δημοσιοποίησε να σεβαστεί τα ανήλικα παιδιά μου. Εμένα με στεναχώρησε μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελα επουδενί -και ευτυχώς δεν έγινε- να το διαβάσουν τα παιδιά μου και να πουν «τι είναι αυτό που γράφουν;». Γιατί θα έπρεπε να εξηγώ τα ανεξήγητα. Δεν μπορεί κάποιος να το βγάζει στη φόρα αυτό το πράγμα. Είναι ανήθικο. Έχω ένα στοιχείο, στήνω στον τοίχο τον άλλο και τον πυροβολώ χωρίς καν να το διασταυρώσω. Η γυναίκα μου, που παρουσιάστηκε στο δημοσίευμα ως αυτή που τραβάει το μαρτύριο, έκλαιγε γοερά στο τηλέφωνο όταν της είπαν τι έχει γραφτεί. Δεν φαντάζεσαι πόσο κακό μάς έκανε ψυχολογικά, και σε εμένα και σε εκείνη, όταν ξαφνικά είδαμε γραμμένο κάτι το οποίο ήταν επτασφράγιστο μυστικό. Είναι κάτι προσωπικό. Κάτι που το βιώσαμε εμείς οι δυο και έχει κι ένα νομικό κομμάτι, το οποίο θα πάρει το δρόμο του και θα λυθεί και δεν αφορά κανέναν άλλο. Αυτό θα έπρεπε να γίνεται σεβαστό.»

καλλιρης παιδιά

Ο  Θάνος Καλλίρης μεταξύ άλλων δεν έκρυψε το θυμό του για το κινητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παιδί του, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Το παιδί μου έχει όντως ένα μικρό πρόβλημα κι εγώ και η πρώην γυναίκα μου κάνουμε τα πάντα να διορθωθεί. Δεν είμαι κρυφός άνθρωπος. Κυκλοφορώ με τα παιδιά μου. Δεν χρειάζεται να λέω αν έχω ένα πρόβλημα, αν θα φτιάξει ή δεν θα φτιάξει. Θα ήθελα να με σκοτώσω αν με έβλεπα κάποια στιγμή πρωτοσέλιδο: «Το δράμα του Θάνου Καλλίρη με το ανάπηρο παιδί του». Θεωρώ κατάντια το ξεπούλημα της προσωπικής ζωής».