Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντάει στον Σταμάτη Κραουνάκη που του τα είχε «χώσει» άγρια σε συναυλία που τραγούδησε για το λουκέτο της ΕΡΤ. Τώρα ήρθε η σειρά του βουλευτή να απαντήσει και το έκανε.

Ο Άδωνις επέλεξε να απαντήσει στον μουσικοσυνθέτη στα όσα είπε σε συναυλία του, για εκείνον και την σύζυγο του με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας: «Πριν από τρεις-τέσσερις μήνες τον συνάντησα στους διαδρόμους του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ. Δεν γνωριζόμασταν. Μου έκανε απίστευτες αγάπες. Μου ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία, βγάλαμε με το δικό μου κινητό και μου λέει όχι, όχι κάτσε να βγάλουμε και με το δικό μου, θέλω να έχω και εγώ μια. Έκανε τούμπες» και συμπλήρωσε: «Είσαι φοβερός, είσαι τρομερός, πώς τα λες έτσι μου έλεγε. Αγαπητέ Σταμάτη, εγώ δεν είμαι σαν εσάς. Όταν λέω σε κάποιον ότι τον συμπαθώ του το λέω κατάμουτρα. Το ίδιο λέω και από πίσω του. Όταν κάποιον τον αντιπαθώ, του το λέω πάλι κατάμουτρα και το ίδιο λέω και από πίσω του. Η Ευγενία σε πείραξε; Γιατί πρέπει να εμπλέκεται στην υπόθεση ο άμαχος πληθυσμός»!

953378d4b617eb81a4da6f622f9cae9f_L

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν σε συναυλία που τραγούδησε υπέρ της ΕΡΤ  ο Σταμάτης Κραουνάκης επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή και στην σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, παραφράζοντας τον πολύ γνωστό στίχο  του τραγουδιού του “Άδωνις”, τραγουδώντας: “Πάμε στον Άδωνι για φραπέ που μας λέει κομμούνια, φρικιά, τον σιχαίνονται και οι φοιτητές. Κι εκείνος βγαίνει με μία ξινή, νευρικιά Ευγενία τη λένε που λες”.