Ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο μεγάλος νικητής του “Dancing with the stars 4” βρέθηκε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε.

Ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει εννιά ολόκληρα κιλά. Επίσης, δήλωσε ότι η χορογράφος του Μαρία Αντμησάρη τον πίεζε κάθε εβδομάδα να χάσει 2 κιλά και ότι χωρίς εκείνη δεν θα είχε καταφέρει να κερδίσει το τρόπαιο, παρόλο που ήταν αυστηρή: “Ήταν λίγο Χίτλερ η Μαρία, αλλά χωρίς εκείνη δεν είχα φτάσει στον τελικό”, τόνισε ο Ησαΐας.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρατσισμό και για όλα όσα είχε δηλώσει στο παρελθόν. Αν και είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελλάδα το χρώμα του «προδίδει» την καταγωγή του. Όταν ήταν μικρός δεχόταν διάφορα ρατσιστικά σχόλια, χωρίς όμως, αυτό να σταματήσει ούτε όταν μεγάλωσε ούτε όταν έγινε γνωστός.

Ο Ησαΐας μοιράστηκε ένα περιστατικό με θαμώνα στο κέντρο που τραγουδάει, που είπε ένα ρατσιστικό σχόλιο για εκείνον. Ένας νεαρός με γυρισμένη πλάτη, που καθόταν σ’ ένα από τα πρώτα τραπέζια και έχοντας ένα πούρο στο χέρι του είπε: «Άσε μας βρε μαύρε, που και εσύ που τραγουδάς» τονίζοντας πως ένιωσε πολύ άσχημα και ήθελε να κάνει φασαρία και να κατέβει κάτω να τον πλακώσει στο ξύλο. «Το μόνο που έκανα ήταν να τον κοιτάζω επίμονα μισή ώρα αλλά δεν πτοήθηκε», συμπλήρωσε.

 

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα