Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που φέτος απολαμβάνουμε στο σίριαλ του Mega “Κάτω Παρτάλι” μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν είναι εύκολο ή δσκολο να μείνει κανείς πιστό στο γάμο του, αφού ο ίδιος εργάζεται σε ένα χώρο όπου κυκλοφορούν πολλοί πειρασμοί:

«Είναι και εύκολο και δύσκολο! Είναι στον χαρακτήρα του καθενός! Αν θέλεις να παραμείνεις πιστός στη σχέση σου, στο γάμο σου, στη γυναίκα σου, μπορείς να το κάνεις…. Εύκολο ή δύσκολο, ο καθένας θα το κρίνει αυτό για τον εαυτό του. Βέβαια επειδή στη ζωή μου έχω μάθει… ποτέ να μη λέω ποτέ, και στο θέμα της απιστίας ποτέ δεν ξέρεις πως σου τα φέρνει η ζωή!» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για το πώς είναι η σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη, μετά τον ερχομό της 4 μηνών πια κόρης τους, εξομολογήθηκε στο περιοδικό You: «Τώρα δεν είμαστε οι δυο μας, αλλά οι τρεις μας. Ταυτόχρονα με το παιδί ήρθε και το σίριαλ, έχω θέατρο, οπότε με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα είναι λίγες οι ώρες που βρισκόμαστε μόνοι, θέλοντας και μη. Φροντίζουμε βέβαια να είναι ποιοτικός χρόνος. Να κάνουμε και να λέμε ουσιαστικά πράγματα…».

Τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε και στην ερώτηση αν θα κάνει ή όχι θρησκευτικό γάμο με τη Βάσω Λασκαράκη: «Όχι, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η διαδικασία. Κλείσε ταβέρνα, ενημέρωσε τον κόσμο, ποιους θα καλέσεις στο τραπέζι, ποιους στο γάμο, αγόρασε κοστούμι, νυφικό, βρες εκκλησία, στολισμό… Ουφ. Κουράστηκα και μόνο που τα λέω. Δεν το μπορώ όλο αυτό, και ευτυχώς η Βάσω έχει την ίδια άποψη».