Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στο «TV box» για τα 26 χρόνια του στον ΑΝΤ1, την τηλεοπτική «αντίπαλο» Σταματίνα Τσιμτσιλή, το «Sold Out» αλλά και τις κοσμικές εμφανίσεις που αποφεύγει.

 Μετά από 26 χρόνια στον ΑΝΤ1, έχει σκεφτεί να αλλάξει τηλεοπτική στέγη;

«Δεν είμαι των συχνών μετακινήσεων. Μου θυμίζουν ποδοσφαιριστή ή καλλιτέχνη. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι τελείως διαφορετική. Στον ΑΝΤ1 καλύπτομαι απόλυτα. Πάντα είχα ελευθερία και αξιοπρέπεια. Και για τα χρόνια που η τηλεόραση είχε αρκετό χρήμα, και ένας από τους πολύ καλά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ, θέλω να ευχαριστήσω ετεροχρονισμένα τα άλλα κανάλια που φρόντιζαν να παίρνω αύξηση από τον ΑΝΤ1. Κάθε φορά που τελείωνε η σεζόν και γινόταν γνωστό ότι είχα πρόταση από κάποιο άλλο κανάλι, αμέσως έπαιρνα αύξηση».

– Πέρυσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίαζε εκπομπή αμέσως μετά από εσένα, ενώ φέτος βρίσκεται απέναντί σου. Το γεγονός αυτό σου προκαλεί έναν «τηλεοπτικό πονοκέφαλο»;

«Χαίρομαι που η Σταματίνα πηγαίνει καλά και γιατί είναι καλό κορίτσι και γιατί χάρη σε αυτή την εκπομπή κάποια παιδιά βρήκαν δουλειά. Από κει και πέρα, αν δείτε τα νούμερα τηλεθέασης, άλλοι θα πρέπει να έχουν πονοκέφαλο. Τα δικά μας δεν έχουν επηρεαστεί».

– Θα ξαναέκανες το Sold Out που κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης;

«Όχι. Το Sold Out δημιουργήθηκε μέσα σε 15 ημέρες για να καλύψουμε κάποιες ανάγκες του προγραμματος. Δεν ήμυον τελικά το κατάλληλο πρόσωπο για να το παρουσιάσει».

Για τις κοσμικές εμφανίσεις που αποφεύγει, ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε: «Δεν ανταποκρίνομαι σε προσκλήσεις πάρα μόνο ανθρώπων που γνωρίζω, γι’αυτό και έχω παρεξηγηθεί με πολλούς. Δεν συγκαταλέγομαι στους celebrities και, επίσης, σιχαίνομαι το τζαμπατζιλίκι. Αν θέλω να δω μια παράσταση, θα πληρώσω, για να τιμήσω τον καλλιτέχνη. Αυτό το μπροστά οι επώνυμοι και πίσω η πλέμπα, που έχει πληρώσει κιόλας, το απεχθάνομαι».