O Τούρκος ηθοποιός και αγαπημένος των γυναικών από το σίριαλ που γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα “Kismet” ερωτεύτηκε και μάλιστα Θεσσαλονικιά! Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα ο Burak Hakki επισκέπτεται όλο και πιο συχνά τη συμπρωτεύουσα, θέλοντας να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του και γνωστή dj- παρουσιάστρια Λία Παπαδάκη .

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν; Η ίδια, σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews, ήταν ξετρελαμένη μαζί του γι’ αυτό και όταν ο ηθοποιός ήρθε πρώτη φορά στη χώρα μας, έσπευσε να τον γνωρίσει και ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει και τους δυο.

Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά δεν παραλείπει να «πεταχτεί» μέχρι την Τουρκία για τον καλό της, ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες, φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών. Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει κανονίσει και τις καλοκαιρινές του διακοπές, αφού όπως έγραψε ο Burak στο Facebook, στις 30 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αθήνα και στις 3 Ιουλίου στη Σαντορίνη!

buraklove

burak2

burak3

Τόσο το Facebook της 24χρονης, όσο και εκείνο του 38χρονου είναι γεμάτο από φωτογραφίες τους, οι τελευταίες εκ των οποίων «ανέβηκαν» το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, εκτός από την Λία, ο Μπουράκ βρέθηκε και με τον Βασίλη Καρρά!

burakkaras

 

lia