Έγινε μεγάλη φασαρία χωρίς λόγο, ισχυρίζεται το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου λίγες μέρες μετά τον πανικό που έγινε μετά τη δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στο Facebook με την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου, σε βάρος της πρώην αγαπημένης του Ελισάβετ Σπανού.

Ανάμεσα στις φρέσκιες δηλώσεις του κρύβεται και ένα τεράστιο καρφί προς την τραγουδίστρια: «Μπορεί η Ελισάβετ να ήθελε να βοηθήσει το νέο της τραγούδι και καλά έκανε. Εγώ πάλι πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αφήσει τη δουλειά του να φανεί από μόνη της. Αν αξίζει, θα ξεχωρίσει. Μου ήρθε να το γράψω και το έκανα, χωρίς διάθεση να προσβάλλω κανέναν, πόσω μάλλον την Ελισάβετ. Απλώς εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως η Ελισάβετ το τραγούδησε για μένα, για την περίπτωση μας, και το πόσταρα ως inside joke ανάμεσα στην Τόνια και σε μένα». Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK ανάμεσα σε άλλα είπε: «Εγώ δεν βγήκα να πω ότι τα έχω με την Ελισάβετ για να κλείσω κάποια επίδειξη μόδας. Οι περισσότερες δουλειές μου είναι στο εξωτερικό και δεν έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή όπως σχολίασαν κάποιοι. Δεν μπορώ να ακούω απ’ όλους ότι μίλησα για να προκαλέσω και να ανέβουν οι δουλειές μου… Δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με την Ελισάβετ ούτε σε αντιπαράθεση. Θέλω να βάλω μια τελεία σ’ αυτό το θέμα».

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως αισθάνεται θλιμμένος απ’ όλη αυτή την ιστορία γιατί τον έκριναν άσχημα, είπαν κουβέντες άσχημες δίχως να τον ξέρουν και τον έθιξαν.

Όσο για την τωρινή σύντροφό του Τόνια Σωτηροπούλου και αν έχει ενοχληθεί με τις συνέπειες, το μοντέλο απάντησε: “Και για την Τόνια ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί δεν είχε γραφτεί ξανά κάτι αρνητικό ή τόσο προσωπικό για εκείνη, οπότε λογικό ήταν να την ενοχλήσει. Ευτυχώς που και οι δυο τελικά το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ”.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του για το αν είχε σχέση ή φλερτ  με την τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν την έκανα ποτέ αυτή τη δήλωση, ότι δηλαδή είχαμε φλερτ και όχι σχέση. Είπα ότι με τη Ελισάβετ ήμασταν σε σχέση με την έννοια της γνωριμίας, όπου δυο άνθρωποι κοιτάνε να δουν αν κάνουν μαζί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήμασταν μαζί. Η προσπάθεια δεν βγήκε. Η προσπάθεια δεν πέτυχε».

Τι απαντά όμως σε όσα λέγονται για παράλληλη σχέση; «Με την Ελισάβετ είχαμε τελειώσει τη “σχέση” δυο εβδομάδες πριν το Πάσχα και με την Τόνια βγήκαμε το Μάιο. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα παράλληλης σχέσης».

Μιλώντας για τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου είναι «χείμαρρος»:«Με την Τόνια μου βγαίνει ο πραγματικός μου εαυτός. Εγώ στην Τόνια δεν βλέπω το Bond girl. Βλέπω άλλα ωραία πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένο. Είμαστε άνθρωποι που ευχαριστιόμαστε με απλά πράγματα. Φυσικά μας βγαίνουν οι τρέλες μας, πάμε βόλτες, αγκαλιαζόμαστε, γελάμε».

Δεν αποκλείει μάλιστα η ηθοποιός να είναι η γυναίκα της ζωής του, και δεν κρύβει την επιθυμία του να παντρευτεί γρήγορα: «Θέλω να πάρω την ευλογία της εκκλησίας και να κάνω πολλά παιδιά».