H oμάδα για το «Πρωινό mou» έκλεισε και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της εκπομπής με παρουσιαστή τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανάρτησε στο διαδίκτυο την πρώτη φωτογραφία από το πλατό του «Πρωινού mou» του Mega.

«Εγγυημένα εξαρτήματα, νέο μοντέλο… #proino_mou» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

proinofoto
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» για τον Πέτρο Κωστόπουλο και το πρωινό του Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε φάση που συζητάμε και βλέπουμε άτομα που θέλουν να είναι στη παρέα μας. Από όσο ξέρω εγώ δεν έχει κλείσει η Τζένη Μπαλατσινού. Είναι πρόκληση που άλλαξαν οι παρουσιαστές. Δεν κοιτάμε το απέναντι, αυτή τη νοοτροπία είχε και η Φαίη με τον Γιώργο. Θέλουμε να είναι ο βασικός μας αντίπαλος ο εαυτός μας, αυτό έχουμε πει και με τον Πέτρο».
Όσο για τον Πέτρο Κωστόπουλο είπε: «Βλέπω έναν άνθρωπο που θέλει να μάθει, αλλά και να ηγηθεί. Τον γουστάρω και τον πήγαινα, αλλά ως εδώ, μη θεωρηθεί ότι γλύφω κιόλας».