O Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο Like για τη συνεργασία του στο Πρωινό mou, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποια στοιχεία του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ξεχωρίζει, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Είναι δυο άτομα με ιδιαίτερη ποιότητα, που αντιμετωπίζουν τα θέματα της εκπομπής με σεβασμό. Ρίχνω πολύ γέλιο μαζί τους». Έπειτα συμπληρώνει: « Στην Τζένη εξηγώ, πως τρώγεται το καλό βρώμικο ή τι καφριλίκια κάνουν οι άντρες μεταξύ τους. Από τον Πέτρο πάλι μαθαίνω πολλά. Είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη για τα πάντα, δίχως όμως να είναι ξερόλας. Μου αρέσει να παίρνω πράγματα από εκείνον».

Ωστόσο όταν ερωτήθη συγκεκριμένα για τη Τζένη Μπαλατσινού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι τρέφει μεγάλη αγάπη και θαυμασμό στο πρόσωπό της και εξήγησε πως κάποιες φορές η παρουσία της λειτουργεί σαν πυροσβεστήρας στην εκπομπή. « Μου αρέσει αυτή η αθωότητα που έχει στην εκπομπή. Ξέρει να ισορροπεί τις καταστάσεις και είναι αυτό ακριβώς  που χρειάζεται η εκπομπή», είπε συγκεκριμένα.

Ποια είναι όμως η σχέση του με τον παρουσιαστή και πόσο δίκιο είχαν όσοι του μιλούσαν για ένα απαιτητικό συνεργάτη; «Eίχα ακούσει για τον Πέτρο, ότι είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός συνεργάτης. Εγώ όμως όλο αυτό δεν το εισέπραξα. Ο Πέτρος ήρθε με διάθεση να μάθει. Ηγήθηκε της εκπομπής και ταυτόχρονα λειτούργησε και ως μαθητής», απάντησε και διευκρίνισε «Μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν λίγο παγωμένα τα πράγματα μεταξύ μας. Χρειαζόταν χρόνος για να γνωρίσει ο ένας τα όρια και την ψυχοσύνθεση του άλλου. Μετά λυθήκαμε».

Τέλος, μίλησε και για την αποχώρηση του Άρη Καβατζίκη, χωρίς όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες: « Τον εκτιμώ πολύ, τον ξεχωρίζω ως δημοσιογράφο και μου λείπει πολύ ως συνεργάτης. Σίγουρα η αποχώρησή του ήταν μία απώλεια και εκείνος αναντικατάστατος».