Είναι κοσμογυρισμένος, διαβασμένος και περήφανος για την ελληνική καταγωγή του. Τον λατρεύουν εκατομμύρια τηλεθεατές, βρίσκεται στον νούμερο ένα της λίστας των κορυφαίων ανθρώπων της τηλεόρασης στη Γαλλία και κάθε καλοκαίρι αφήνει πίσω του τα πάντα και έρχεται στην Ελλάδα για να φορτίσει τις μπαταρίες του.

Ο Νίκος Αλιάγας, που βρίσκεται στην Ελλάδα από την περασμένη εβδομάδα έχει αρχίσει τις εξορμήσεις του στα νησιά. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ταξίδεψε στην Ύδρα και απαθανάτισε τις ομορφιές του νησιού ενώ τις μοιράστηκε με το μισό εκατομμύριο διαδικτυακούς του φίλους στο Twitter, τους δεκάδες χιλιάδες φίλους του στο instagram και στον λογαριασμό του στο Flickr-το οποίο έχουν επισκεφθεί μέσα σε 6 μήνες πάνω από ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι!

Ο Νίκος όμως, είναι και ένας άνθρωπος με χιούμορ που μοιράζεται πολλές φορές τις σκέψεις του μέσω social media, αλλά και προσωπικές του στιγμές με φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ίδιο.

Σήμερα ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του, που τον δείχνει καθισμένο σε κάποιο πεζούλι της Ύδρας, κουρασμένος από τις βόλτες με τα πόδια στο νησί ώστε να βρει άλλη μια υπέροχη εικόνα που θα τη στείλει σε όλο τον κόσμο και θα διαφημίσει και αυτό το καλοκαίρι τη χώρα μας. Το σχόλιο που τη συνόδευσε; “I believe in God, I believe in mermaids too”, δηλαδή “Πιστεύω στον Θεό, πιστεύω και στις γοργόνες”!

Δείτε τη φωτογραφία του Νίκου Αλιάγα:

aliagasmermaid

Τι εννοούσε; Μην ανησυχείτε! Δεν αλλαξοπίστησε.. Απλά λατρεύει τον Nick Cave και το τραγούδι του Mermaids.

Δείτε το βίντεο με το αγαπημένο τραγούδι του Νίκου Αλιάγα

Αν θέλετε κι εσείς να ταξιδεύετε μαζί με τον Νίκο Αλιάγα, ακολουθήστε τον στο Twitter https://twitter.com/nikosofficiel , στο instagram NikosAliagas http://instagram.com/nikosaliagas και επιισκεφθείτε τον λογαριασμό του στο Flickr http://www.flickr.com/photos/nikosaliagas/