Την “καυτή” αποκάλυψη έκανε ο 54χρονος κωμικός ηθοποιός Tom Arnold, ο οποίος όπως είπε στην «Daily Star», ο 66χρονος ηθοποιός διαθέτει ένα “χαρέμι” γυναικών αποκλειστικά γι΄αυτό το σκοπό, στις οποίες τηλεφωνεί καθημερινά ώστε να τον ικανοποιούν!

Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό του Hollywood Αrnold Schwarzenegger. Ο Tom Arnold, που σημειωτέον είναι και κολλητός φίλος του, ισχυρίστηκε πως ο 66χρονος star, μετά το χωρισμό του από τη Maria Shriver το 2011 (όταν μαθεύτηκε πως έχει εξώγαμο από την υπηρέτρια τους), δεν προλαβαίνει ν΄αλλάζει τις γυναίκες!

Ο Tom Arnold

tom

“Ο Arnie, έχει τρομερή σεξουαλική ορμή. Υπάρχουν γυναίκες που τον συναντούν αποκλειστικά για sex. Δεν είναι μόνος του, αλλά έχει πολλές συντρόφους”, ανέφερε ο φίλος του ηθοποιού. Μάλιστα, ο 54χρονος κωμικός λέει πως ο Schwarzenegger, έχει συνδέσει άμεσα την σεξουαλική του δραστηριότητα, με τη φυσική του κατάσταση.

Ο Αrnold Schwarzenegger και η σύζυγός του Maria Shriver

arnoldshiver

«Έχει πολλές ανάγκες, και πιστεύει πως ακόμα και το sex είναι μέρος του fitness. Πέντε φορές τη μέρα sex, είναι ένα καλό νούμερο για εκείνον», πρόσθεσε.