Ο Ευθύμης Ζησάκης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Μελέτησέ το» και μίλησε ανοιχτά στην Ελεονώρα Μελέτη για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ποια είναι η σύντροφός του.

Ο νεαρός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Έχω σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο με τη Χριστίνα. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ, έτσι απλά, είναι 24 χρόνων και οικονομολόγος. Μου αρέσει πολύ. […] Δεν κρύβομαι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι η αλήθεια είναι η καλύτερη συνταγή για να πετύχεις αυτό που θες, κι ας λένε κάποιοι ότι πρέπει να κρατάς κάποια πράγματα κρυφά», ενώ πρόσθεσε: «Δεν ζηλεύει καθόλου και το θαυμάζω πολύ αυτό. Εγώ είμαι άνθρωπος που αν δεν θαυμάζω κάτι στη σχέση μου, δεν υπάρχει νόημα. Μ’ αρέσει που με υποστηρίζει αλλά και ο τρόπος που το κάνει. Έχει ένα “σιωπηλό” τρόπο να το κάνει και αυτό το θαυμάζω».

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε επίσης για το κλίμα στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αυτό που μ’ αρέσει πολύ στην Κωνσταντίνα είναι ο αυθορμητισμός της. […] Δεν προσπαθεί κανείς να κάνει τίποτα. Στην εκπομπή είμαστε όλοι μια παρέα, δεν “μετράμε” πόσες λέξεις θα πει ο καθένας. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι, ακολουθούμε άλλωστε τη “γραμμή” του καναλιού», ξεκαθάρισε.