Το όνομά του ήταν ανάμεσα σε εκείνα των πιο γοητευτικών αντρών της δεκαετίας του ’80, αφού ομολογουμένως υπήρξε ένας από τους ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Στο ενεργητικό έχει πολλούς ρόλους στη “βιομηχανία του θεάματος” εκείνης της περιόδου, της χρυσής εποχής της βιντεοκασσέτας. Ο λόγος , βέβαια, για τον Νίκο Ζιάγκο.

NIKOS_ZIAGKOs

Σήμερα, όμως, στα 58 του χρόνια, τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού όχι μόνο δεν έχει πόρους για να επιβιώσει αλλά ούτε σπίτι και φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού».

videotainies1

«Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είχα κι εγώ χρέη, επειδή πήρα δάνεια, ενώ αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου σπίτι για να επενδύσω ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε ένα μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά».

Η ωή του κρύβει και έναν προσωπικό αγώνα, αφού ο Νίκος Ζιάγκος απέκτησε έναν γιο που στα 18 του έμπλεξε με ουσίες και έγινε χρήστης ναρκωτικών!  «Τον πήγα δεκαοκτώ μήνες για αποτοξίνωση στην Ιταλία και άλλους τόσους μήνες στην Ισπανία», δήλωσε ο ίδιος σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Το θετικό μήνυμα όμως, είναι ότι αν και αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, δεν χάνει την αισιοδοξία του και προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του και να σταθεί ξανά στα πόδια του.