Ο Ηλίας Βρεττός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και για τη δημοσιεύματα που τους φέρουν να έχουν αρραβωνιαστεί.

«Νιώθω άβολα όταν βγαίνει ένα δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι αρραβωνιαστήκαμε με την Ευαγγελία ή ότι θα παντρευτούμε και μετά πρέπει να απολογούμαι για αυτό. Δεν θα επιτρέψω στα media να μου επιβάλλουν πότε θα παντρευτώ και γενικότερα με τι ρυθμούς θα κινηθώ στην προσωπική μου ζωή. Είναι ξεκάθαρο ότι με την Ευαγγελία έχουμε μία πολύ υγιή και σοβαρή σχέση. Οταν με έναν άνθρωπο περνάς καλά, είναι επόμενο ότι θα σκεφτείς το ενδεχόμενο αυτή η σχέση να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να παντρευτούμε. Επειδή πλέον δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αν αποφασίσουμε να παντρευτούμε να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε και θα το πούμε» τόνισε ο ίδιος στο «ΟΚ».

-Υπάρχουν φωτογραφίες όπου φαίνεται να φοράει μονόπετρο. Ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων ή απλώς ένα δώρο;

«Δεν θέλω να μπω οε περιττές λεπτομέρειες Αν θα κάνω ένα δώρο στην αγαπημένη μου, δεν θα το μοιραστώ δημόσια. Μπορεί αύριο να θέλω να της κάνω δώρο τον ουρανό με τα άστρα. Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν τι δώρο της έχω κάνει και τι μπορεί να συμβολίζει. Επαναλαμβάνω ότι όταν αποφασίσω να παντρευτώ με την Ευαγγελία θα το πω, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα πλάνα μας».

-Αν της είχες κάνει πρόταση γάμου, θα το παραδεχόσουν σε μία συνέντευξη;

«Δεν νομίζω. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να μιλήσω με τόσες λεπτομέρειες»