H Ευαγγελία Αραβανή πήγε στο νυχτερινό κέντρο Vox, το βράδυ του Σαββατού για να διασκεδάσει με τις φίλες της. Ο Ηλίας Βρεττός δεν την συνόδευσε όπως αρκετοί θα περίμεναν καθώς είχε υποχρεώσεις στο στούντιο.

Και εκεί που η Ευαγγελία καθόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και έδειχνε να περνάει καλά με τις επιτυχίες του Πάνου Καλίδη, του Χρήστου Χολίδη, της Χρύσπας και της Κατερίνας Στικούδη ξαφνικά σε  ένα από τα  άλλα τραπέζια του μαγαζιού είδε τον αγαπημένο της Ηλία Βρεττό με τον Κώστα Μηλιωτάκη! Βέβαια όταν ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης αντιλήφθηκε τον Ηλία Βρεττό τον ανέβασε στη πίστα και του έδωσε το μικρόφωνο. Η Ευαγγελία βέβαια έμεινε άφωνη από την έκπληξη που της έκανε και δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του όταν ανέβηκε on stage.Μάλιστα της αφιέρωσε αρκετά τραγούδια, εστιάζοντας το βλέμα του μόνο σε εκείνη και τραγυδώντας της όλο νόημα.

Το govastileto.gr ήταν εκεί και εντόπισε επίσης την δημοσιογράφο Εύη Φραγκάκη με τον σύντροφο της Γιάννης Χονδράκης και το μοντέλο Μπέτυ Κουράκου με το DJ Kas

Δείτε φωτογραφίες από τους επωνύμους που εμφανίστηκαν στο VOX

[doptg id=”937″]