Ο Ηλίας Ψινάκης αυτό το καλοκαίρι χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα κάνοντας πολυήμερες διακοπές. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα  βρέθηκε στην Λευκάδα, από όπου και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία την στιγμή που κολυμπούσε στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου.

Ο ίδιος έγραψε: «Η θάλασσα στην Λευκάδα είναι ..”τούμπανο”..!!!».

ψινακης1

Ο μάνατζερ επέστρεψε χθες το βράδυ στην ΑΘήνα, όπου και ξανασυναντήθηκε με τον προσωπικό του φίλο, τον διάσημο σχεδιαστή Valentino και τον στενό του συνεργάτη Giancarlo Giammetti, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα εδώ.

Μάλιστα, ο Ηλίας είχε και μια ωραία έκπληξη. Ο πρόεδρος του οίκου μόδας του  Valentino και δεξί χέρι του σχεδιαστή, Giancarlo Giammeti, έδειξε στον μάνατζερ  και την υπόλοιπη παρέα, τις φωτογραφίες που θα βρίσκονται στο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, με τίτλο «Memories». Πρόκειται για  μια βιογραφία – λεύκωμα που θα καλύπτει τη ζωή του σχεδιαστή και θα ταξιδεύει στην 60άχρνη πορεία του, από τα 19 του χρόνια μέχρι και τα 81 που είναι σήμερα.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει ένα συνδυασμό λέξεων και εικόνων, από το αρχείο του Giammetti και πιο συγκεκριμένα στις σελίδες του θα φιλοξενηθούν χιλιάδες εικόνες με διάσημους από όλες τις δεκαετίες της πορείας του, με τους όποίους έχει συνεργαστεί και δημιουργήσει. Φωτογραφίες από τις μυθικές εποχές της Τζάκι Κέννεντι μέχρι τη Μαντόνα και τη Γκουίνεθ Πάλτροου θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Ηλίας Ψινάκης, ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτή την συνάντηση και το “μυστικό” που μοιράστηκαν μαζί του, θέλησε να το μοιραστεί κι εκείνος  με τη σειρά του με τους διαδικτυακούς του «φίλους».

φωτογραφία

ψινακης