To “Dancing With The Stars 4″ χθες το βράδυ Κυριακής έριξε αυλαία, με την Κατερίνα Στικούδη, αλλά και τον Ησαΐα Ματιάμπα να συναγωνίζονται για τη θέση του νικητή.

Η οικοδέσποινα του show, Δούκισσα Νομικού, εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια εντυπωσιακή και σέξι δημιουργία, διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski. Μετά την πρώτη «καλησπέρα» προς το τηλεοπτικό κοινό, καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, Αλέξη ΚωστάλαΓκαλένα ΒελίκοβαΓιάννη Λάτσιο και Κάτια Δανδουλάκη.

doukissatel

Οι δυο φιναλίστ του τελικού κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε τρεις χορογραφίες: Μια αγαπημένη τους χορογραφία από τα προηγούμενα live shows, ακόμα μία καινούρια latin χορογραφία, αλλά και μία «χορευτική μονομαχία» των δύο ζευγαριών πάνω στο ίδιο μουσικό θέμα.

Η μονομαχία των Στικούδη- Ματιάμπα

Το highlight στο μεγάλο τελικό του “Dancing WIth The Stars 4” ήταν η κοινή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού και της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο πλατό του show.

douksiaeleni

Οι δυο παρουσιάστριες της βραδιάς παρουσίασαν ένα μαγνητοσκοπημένο απόσπασμα από την παράσταση «Τρωικός Πόλεμος» που θα κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του «Παλλάς» την επόμενη Κυριακή.

Ο “Τρωικός Πόλεμος” στον τελικό του “DWTS 4”

Μετά από ένα φαντασμαγορικό show διάρκειας τεσσάρων ωρών ανακοινώθηκε ο νικητής του τέταρτου κύκλου του “Dancing With The Stars”. Το ζευγάρι που τα κατάφερε ήταν ο Ησαΐας Ματιάμπα και η παρτενέρ του, Μαρία Αντιμισάρη.

Η ανακοίνωση του νικητή

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, ενώ παράλληλα να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της για όλα όσα έζησε σε αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Το ευχαριστώ της Δούκισσας Νομικού

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης, στη συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι είχαν ανοικτούς τους δέκτες τους το βράδυ της Κυριακής επέλεξαν να δουν τον τελικό του “Dancing With The Stars 4”, αφού στο γενικό σύνολο το show του ANT1 κατέγραψε ποσοστό 44,1%, ενώ στο δυναμικό κοινό τα μηχανάκια μέτρησης έδειξαν 42%.

Η στιγμή που κατάφερε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν η ώρα της τελικής μονομαχίας μεταξύ των δύο παικτών, μεταξύ 00:00 – 00:30 που άγγιξε το 49,4%.  Την ανακοίνωση του νικητή είδε το 48,2%.