Ο Θάνος Μικρούτσικος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον φίλο και κουμπάρο του Σάκη Μπουλά λέγοντας ότι μαζί με εκείνον χάνεται πια και ένα μέρος της αθωότητας του ίδιου και της παρέας με την οποία συνδέθηκε ο τραγουδιστής τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

«Παρότι περιμέναμε τον χαμό του, ήταν ένα σοκ γιατί η περίπτωση του Σάκη σε μένα και σε αρκετούς άλλους, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι σαν να έφυγε ένα κομμάτι δικό μας, το οποίο μάλιστα έχει να κάνει με την εποχή της αθωότητάς μας», είπε ο γνωστός συνθέτης.

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Σάκης Μπουλάς γνωρίζονταν 40 χρόνια, από την εποχή που ο Σάκης, 20 χρονών τότε, πέρασε από οντισιόν για μια παράσταση του Θάνου Μικρούτσικου. Από τότε, το 1974, και για μια δεκαετία οι ζωές τους ήταν απόλυτα συνδεδεμένες, αφού υπήρξαν και συνεργάτες, μα πάνω από όλα φίλοι.

«Ο Σάκης είχε τεράστιες φωνητικές δυνατότητες που δεν έμαθε ποτέ ο κόσμος γιατί μετά ασχολήθηκε περισσότερο με την τηλεόραση και το θέατρο. Εκείνη την εποχή οι συνεργασίες γίνονταν οικογένεια. Δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνήσω το πρωί και να μην τηλεφωνηθούμε με το Σάκη ανεξάρτητα αν είχαμε πρόβες. Ήταν κομμάτι της οικογένειάς μου», είπε.

Όσο για τις τελευταίες του στιγμές, ο Θάνος Μικρούτσικος είπε για τον φίλο του: «Ο Σάκης τιμούσε όλες τις σχέσεις του. Η Αλεξάνδρα, παρά τη διαφορά ηλικίας του στάθηκε πάρα πολύ, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε όταν τον είδα στο νοσοκομείο ήταν ότι αντιμετώπιζε με τέτοια ψυχραιμία και τέτοιο θάρρος τους καρκίνους του. Είχε μια απίστευτη τρυφερότητα για όσους περπάτησαν μαζί του στη ζωή, είτε καλλιτέχνες, είτε φίλους, είτε τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του».