Με αφορμή τη συμμετοχή του στη μουσική θεατρική παράσταση «Μέρες ραδιοφώνου» και λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου του ολοκληρωμένου μουσικού άλμπουμ, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στο περιοδικό “ΛΟΙΠΟΝ” για τη δημοσιότητα, την εικόνα του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Μετά τη συμμετοχή του στο «Just the 2 of Us» του έχουν γίνει άλλες προτάσεις για παρόμοιες παραγωγές; «Μου έχουν γίνει προτάσεις – και πέρυσι και φέτος. Πέρυσι τις απέρριψα. Φέτος, δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση» απάντησε ο ίδιος και πρόσθεσε σχετικά με τη δημοσιότητα και τη σχέση του με αυτή: «Ναι, έχω νιώσει πιεσμένος από τη δημοσιότητα, αν και δεν θέλω να δείξω τη δυσαρέσκειά μου τόσο εύκολα. Νομίζω ότι αυτό θεωρείται αδυναμία».

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν έχει ερωτευτεί ποτέ θαυμάστριά του: «Και να έχει τύχει, δεν θα υπήρχε λόγος να το δηλώσω», απάντησε, συμπληρώνοντας παράλληλα πως καταφέρνει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις ερωτικές του σχέσεις: «Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε πάνω σ’ αυτό το θέμα. Αν δε θέλεις να σε δουν οι φωτορεπόρτερ και οι κάμερες, δεν σε βλέπουν. Αυτή τη περίοδο, πάντως, είμαι μόνος».

Ο ίδιος ωστόσο ένιωσε ποτέ την ανάγκη να αποδείξει ότι εκτός από εμφάνιση έχει και ταλέντο; «Μα αυτό νομίζω συμβαίνει από μόνο του. Όχι, δεν αγχώθηκα ποτέ. Είμαι αυτός που είμαι, γιατί συμπεριφέρομαι και αντιδρώ χωρίς μάσκα» εξομολογήθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ για τη σέξι εικόνα που είχε βγάλει προς τα έξω παραδέχτηκε πως αποτέλεσε μεγάλο του λάθος: «Νομίζω ότι είπα ότι έχασα τα ηνία στο να πλασάρομαι μόνο έτσι, ναι. Το άλλαξα λοιπόν. Δεν θα ξανακούσω κανέναν και από εδώ και πέρα θα γδύνομαι μόνο αν υπάρχει λόγος».