Για ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Miss Universe 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου κάνει λόγο δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», υποστηρίζοντας πως οι κοινές τους εμφανίσεις πληθαίνουν και όλα δείχνουν πως ένα νέο love story είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ισμήνη Νταφοπούλου εθεάθησαν την προηγούμενη εβδομάδα σε γνωστό στέκι των Νοτίων Προαστίων για sushi, χωρίς ωστόσο να δίνουν δικαιώματα για σχόλια, αφού οι δύο τους ήταν μεταξύ τους πολύ διακριτικοί.

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Ισμήνη Νταφοπούλου και η παρέα της διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μάλιστα τον επισκέφθηκαν στο καμαρίνι του για να βγουν φωτογραφίες όλοι μαζί.

Πάντως τόσο ο τραγουδιστής όσο και το μοντέλο δηλώνουν – προς το παρόν- φίλοι. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός σχεδόν ποτέ δεν μιλάει για τα προσωπική του και δεν επιβεβαιώνει καμία σχέση του.

Η Ισμήνη εργάζεται ως δασκάλα σε ιδιωτικό σχολείο. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έγινε γνωστή από τα διαφημιστικά σποτάκια του ΑΝΤ1 δύο χρόνια πριν και την ομάδα της μόδας του “Πρωινού” του ίδιου καναλιού.