Μπορεί πριν λίγους μήνες, ο Κώστας Αρζόγλου να μιλούσε στους δημοσιογράφους για τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι του, αφού δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις του, τώρα τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του Star δηλώνει κάπως πιο αισιόδοξος, αφού κατάφερε να κάνει διακανονισμό με την τράπεζα. «Κάνω κι εγώ αυτό που κάνουν όλοι οι Έλληνες. Έχει αναβληθεί το πράγμα για δύο χρόνια. Θα δούμε. Όλοι δεν ζούμε στο θα δούμε; Θα δούμε τι θα μας ξημερώσει. Η άλλη βδομάδα τι θα φέρει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, που δεν έκρυψε ότι νιώθει μεγάλο θυμό με όσα συμβαίνουν.

«Μαγκώνω λίγο το θυμό μου, τον φρενάρω γιατί με θυμώνει λίγο αυτό το πράγμα και με ταπεινώνει κιόλας το ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αυτό με ταπεινώνει. Μαγκώνω λίγο το θυμό μου επειδή φαντάζομαι ότι λίγο έως πολύ αγγίζει όλη την Ελλάδα. Και επομένως δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα. Είναι ομαδικό, είναι εθνικό και καλά θα κάνω να κάτσω στα αβγά μου», τόνισε.

Ο ηθοποιός τα βγάζει δύσκολα πέρα αφού παραδέχεται ότι με την υποκριτική δεν βγάζεις πολλά χρήματα. Η σύνταξη που παίρνει είναι μικρή αλλά η τέχνη του είναι εκείνη που του δίνει δύναμη.

«Ομολογώ ότι δεν έχω φτάσει σε σημείο που να ψάχνω τα σκουπίδια και τους κάδους. Ομολογώ ότι κουτσοζώ αλλά εμένα μου αρκεί. Τα πολλά λεφτά κακά τα ψέματα δεν γίνονται ούτε από το θέατρο, ούτε από την τηλεόραση. Κανείς δεν έχει κάνει πολλά λεφτά. Αυτοί που έχουν κάνει πολλά λεφτά είναι από άλλες πηγές τις οποίες ποτέ δεν τις άγγιξα», είπε.