Ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην «Μοντέρνα Οικογένεια», σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλέραμα» μίλησε για την κρίση στην τηλεόραση, αποκάλυψε ποια είναι η φιλοσοφία του γύρω από τη ζωή και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, καθώς και στους γονείς του.

Για την κρίση στην τηλεόραση, ο Κώστας Κόκλας είπε: «Δε θα έλεγα ότι η τηλεόραση έχει ανακάμψει, απλώς δείχνει ότι έχει σταθεροποιηθεί. Τα κανάλια που απέμειναν, φαίνεται ότι αντέχουν, η διαφήμιση έχει αρχίσει και κινείται, έχει γίνει και κάποιο ξεσκαρτάρισμα. Το μέλλον της τηλεόρασης, εξαρτάται από το μέλλον της οικονομίας. Είμαι αισιόδοξος και η αισιοδοξία είναι ένα καλό πρίσμα. Πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που έχει γύρω από τη ζωή: «Τίποτα δεν είναι τραγικό εκτός από τον θάνατο. Έχω μία πολύ ωραία οικογένεια, είμαι γερός, κοιτάζω μπροστά. Καλό είναι να αντιδρούμε κι εμείς, να μην περιμένουμε από τους άλλους να μας λύσουν τα προβλήματά μας. Άλλωστε, κανείς δεν μας υποσχέθηκε ότι όλα θα είναι τέλεια και οι γονείς μας πέρασαν πολύ χειρότερα. Η αισιοδοξία είναι το DNA μου».

Eνώ για την οικογένειά του είπε: «Παρόλο που ήταν τη δεκαετία του ’70 και του ’80, οι γονείς μου ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους και με βοήθησαν πάρα πολύ. Συζητούσαμε τα πάντα, χωρίς ταμπού και κάποια “όχι” τους ήταν με πολλή αγάπη».