Καλεσμένος σήμερα στο “Μες στην καλή χαρά” ήταν ο Λάκης Γαβαλάς , ο οποίος μας ξενάγησε μαζί με την οικοδέσποινα της εκπομπής, στη γειτονιά του στον Κορυδαλλό, εκεί όπου γεννήθηκε κι έμενε ως παιδί, μόλις λίγα μέτρα μακριά από τις φυλακές, ενώ μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε: «Είχα να έρθω στον Κορυδαλλό περίπου 40 χρόνια. Η δικαιοσύνη με… σκέφτηκε και με γύρισε πίσω, 300 μέτρα μακριά, μέσα στο κελί. […] Η μαμά μου με πήγαινε στην αλάνα, πριν γίνουν οι φυλακές, για να φάω το αυγό μου, το “χτυπητό”. Που να ‘ξεραν οι γονείς μου, ότι οι φυλακές που χτίστηκαν εκεί, μια μέρα θα με φιλοξενούσαν. Είναι τρομερό, όλο το “κάρμα” αυτό».

Σχετικά με το πώς κυλούσε η ζωή του στις φυλακές του Κορυδαλλού, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Δεν με πείραξε κανείς και ποτέ μέσα στη φυλακή. Όλοι με φώναζαν “κύριε Γαβαλά”, ακόμα και ο Πακιστανός με έλεγε “mr. Gavalas”. Στη φυλακή σκέφτεσαι πώς μπορείς να περάσεις την ώρα σου όσο πιο χαλαρά γίνεται, για να μην τρελαθείς. Ταλαιπωρία μέσα στη φυλακή νιώθουν όσοι έχουν ανάγκη από ουσίες ή θέλουν να δείξουν μαγκιά. Εγώ τι να τους πω; Κανείς δεν ενδιαφερόταν για μόδα, το μόνο που συζητούσαν ήταν πώς γίνεται ένας φόνος, μια απαγωγή… Εγώ να τους πω πώς κάνεις στρίφωμα; […] Το “κουτσομπολιό” μου έλειψε πολύ, αυτή ήταν η καταδίκη μου!».