Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Down Town Κύπρου για τη συμμετοχή του στο “Dancing With The Stars 4” και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και παραδέχθηκε οτι ο έρωτας ήταν το μεγαλύτερό του κίνητρο για να ανταπεξέλθει στις πρόσφατες δυσκολίες που πέρασε.

Όπως ο ίδιος ο σχεδιαστής αποκαλύπτει ο λόγος που είπε το “ναι” στο “Dancing With The Stars 4” ήταν επειδή του έχουν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα και είναι σε εκκρεμότητα οι υποθέσεις του. Έτσι δεν μπορεί να πηγαίνει ταξίδια- και κάπως πρέπει να περνάει το χρόνο του, γι’αυτό και αποδέχθηκε την πρόταση των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 για να συμμετάσχει στο φετινό show.

Για τις επίπονες και πολύωρες πρόβες ο Λάκης Γαβαλάς είπε: “Έχω μάθει ότι είναι πολύ επίπονο και εξοντωτικό. Κάνεις πρόβα, μέχρι και 10 ώρες την ημέρα. Δεν έχω πρόβλημα με την ταλαιπωρία, αρκεί να βγει καλό το αποτέλεσμα. Σίγουρα, όμως, δεν πάω για να χάσω. Είμαι ανταγωνιστικός, πιστεύω στην ευγενή άμιλλα. Αλλά, όταν κάναμε το πρώτο meeting με τους υπόλοιπους παίκτες, τους είπα «εγώ έρχομαι για να διαγωνιστώ. Δεν θα είμαι καθόλου χαλαρός και καθόλου ήπιος. Οπότε, με αυτό το motto ξεκινάω…“.

 

gavals

Όσο για το αν του έλειψε η  Μύκονος, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όχι, καθόλου! Φέτος πήγα στη Μύλο, στη Σίκινο, στην Κίμωλο, γύρισα πολλά νησιά και ξεκουράστηκα. Είδα μέρη που είχα πολύ καιρό να δω. Βαρέθηκα τη Μύκονο, όπου ακούγεται κάθε τρεις και λίγο το «πλαφ» της σαμπάνιας, σε άσχετη ώρα, με άσχετο σουπλά και σουβέρ! Τα άτομα δίπλα μου θέλω να είναι βρεγμένα, είτε λόγω ιδρώτα -από χορό ή καλό sex- είτε από τη θάλασσα. Όχι από σαμπάνια! Αυτά δεν είναι τα δικά μου πιστεύω. Θα πάω στη Μύκονο του χρόνου, θα ανοίξω το σπίτι μου, το μαγαζί μου και θα προσπαθήσω να δημιουργήσω έναν άλλο τρόπο διασκέδασης. Όχι αυτό που γινόταν τα τελευταία χρόνια… Δεν έκανα τις περίεργες εμφανίσεις στα περίεργα μέρη, αν και δεν αποκηρύσσω τίποτα γιατί είναι ένα στίγμα και must της χώρας. Όπως έχει το μικρό μπουρδελάκι του το Saint Trope και οι Κάννες, έτσι το έχει και η Ελλάδα“.

Στην παλαιότερη συνέντευξη του ο Λάκης Γαβαλάς έλεγε ότι ο έρωτας τον κρατάει δυνατό και του δίνει αισιοδοξία. Ήταν όμως αυτός ο λόγος που τον κράτησε και στις δύσκολες στιγμές; “Βεβαίως! Αυτός τότε, αυτός και σήμερα. Στον έρωτα προτιμώ άτομα πιο νέα από μένα για να τους μαθαίνω πράγματα. Άλλωστε, αισθάνομαι κι εγώ πιο νέος. Αυτό, όμως, γίνεται γιατί μπορώ να τους δώσω κάποιες ντιρεκτίβες. Οπότε, ξεκινάω ερωτικά και μετά μου βγαίνει το πατρικό, το κομμάτι του μέντορα, άρα δεν θα έλεγα ότι απογειώθηκα ποτέ ερωτικά. Ποτέ δεν έβαλα τα φτερά του έρωτα. Είμαι ακόμα στο καλούπι του σώματος και ψάχνω τα φτερά” απαντά ο σχεδιαστής.