Ο Λάκης Γαβαλάς πήρε την Παρασκευή το πρωί προθεσμία για να δικαστεί στο αυτόφωρο τον Οκτώβριο του 2014.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα του star για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, που όπως λέει, δεν του επιτρέπουν να καλύψει τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Ο κίνδυνος επιστροφής στη φυλακή μεγαλώνει για τον Λάκη Γαβαλά, αφού δεν μπορεί τελικά να δώσει το κτίριο της Κάντζας στο δημόσιο, γιατί είναι δεσμευμένο.

«Λέω θα το πουλήσω γιατί θέλω να είμαι νομοταγής. Ηλίθιος γαρ και ξαφνικά σήμερα δε γίνεται τίποτα, δε γίνεται αυτή η πράξη.  Πρέπει να πάρουν το κτίριο, να βάλουν μέσα εργαζόμενους και να τελειώνουμε. Τους είπε ο Σγουρός ότι εγώ θα βγάζω 10 εκατ. το χρόνο από τα ενοίκια. Τι άλλο θέλουν από εμένα;  Εδώ το ίδιο το κράτος.. ο ένας λέει το θέλω και ο άλλος λέει μην το πάρεις.  Το κτίριο μου δεν το παίρνουν γιατί εγώ τους είπα κάντε μου τη χάρη, είναι αυτοί που το ήθελαν, πριν ακόμη πάω φυλακή, γιατί η περιφέρεια.. γιατί είχα βάλει πωλητήριο το κτίριο», λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Το κτίριο της Κάντζας κοστολογείται στα 33,7 εκατ. ευρώ, την ώρα που το χρέος του Λάκη Γαβαλά είναι 17 εκατ. ευρώ. Ένα κτίριο όμως, το οποίο είναι δεσμευμένο από την αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος..

«Έχω δώσει τα πάντα στο δημόσιο να επιλέξουν, την Μύκονο, την Κηφισιά, όλα είναι δικά τους. Τους λέω, διαλέξτε, επιλέξτε τι θέλετε. Τελικά επειδή καλυπτόταν το χρέος με την εταιρεία, είχαμε πει οκ, τελειώνει εκεί, αλλά ούτε κι εκεί δεν τελειώνει.  Ξέρετε πόσα λεφτά έχουν φύγει από την Ελλάδα; Εγώ δεν έχω βγάλει ούτε μια δραχμή. Ότι κι αν κάνω εγώ είμαι εδώ και τώρα θα αρχίσω να τα λέω. Είναι όλοι τους τέρατα. Να πιάσουν αυτούς που έχουν λεφτά να τα ξαναδώσουν τη χώρα», δηλώνει ο ίδιος.

gavalas2

Από την άλλη, ο γνωστός σχεδιαστής κάνει ένα δυναμικό come back ανοίγοντας τη νέα του μπουτίκ στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Όλο το διάστημα της προετοιμασίας, ο Λάκης Γαβαλάς  έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες του μαγαζιού στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ για μια νέα αρχή και ένα καινούργιο ξεκίνημα στο χώρο της μόδας!

gavalas