Ο γνωστός σχεδιαστής έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται εδώ και 14 μήνες.

«Ξέρετε πως το να είσαι πλούσιος και αισιόδοξος είναι ωραίο, αλλά όταν είσαι φτωχός και αισιόδοξος είναι καταπληκτικό. Αυτό μου συμβαίνει εμένα τώρα» δήλωσε ο διάσημος επιχειρηματίας και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως είμαι τόσο Έλληνας, έχω κάνει τόσα πολλά για την Ελλάδα, η οποία με έκανε μέσω των νόμων να κρίνομαι ως ύποπτος φυγής και να με καθιστούν υπόδικο για 14 μήνες. Αυτό το πράγμα έκανε σε μένα η χώρα στην οποία εγώ έδωσα τη ψυχή μου, την περιουσία μου και ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί».

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε  και για την προσφορά του στην ελληνική Μόδα λέγοντας: «Εγώ υπηρέτησα την ελληνική Μόδα, όχι ως μόδιστρος με ένα ατελιέ στο Κολωνάκι ή οπουδήποτε αλλού, την υπηρέτησα ως χονδρέμπορος», συμπληρώνοντας: «Είμαι ένα άτομο πάρα πολύ πειθαρχημένο με απόλυτα θετική σκέψη. Ακόμα και εδώ μέσα που υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι, από φονιάδες και απαγωγείς μέχρι ναρκομανείς. Εγώ παίρνω το καλό τους στοιχείο και δεν θέλω να βγάζω το κακό στοιχείο των ανθρώπων».

lakis_gavalas_epelege_allaxei_2106592_b

Σχετικά με την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή, ο σχεδιαστής ανέφερε πως:  «Η καθημερινότητα είναι τεμπέλικη θα έλεγα. Το να κάνω γυμναστική, να φροντίζω λίγο τον κήπο και να τακτοποιώ το κρεβάτι μου από μόνος μου είναι πάρα πολύ λίγο για μένα, που ήμουν αεικίνητος. Φανταστείτε ότι είχα 17 ραντεβού τη μέρα με διάφορες φυλές και ανθρώπους για τη δουλειά μου».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς δε παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του αδερφή, Νότα, και να της στείλει ένα μήνυμα: «Με πονά πάρα πολύ. Δυστυχώς συνέβη αυτό το πράγμα στο συγκεκριμένο άτομο. Όσο ζω ακόμη, για το μόνο που θέλω να ζητώ συγγνώμη είναι η φάση που την έφερα», ενώ για τα σχέδιά του μετά την αποφυλάκισή του είπε: «Θέλω να βρω το λιμάνι μου και να δέσω για λίγο. […] Λένε όταν βγεις από τη φυλακή ξεχνάς τα πάντα μέσα σε δυο μέρες. Τι να σας πω…».