Για τον μεγάλο του έρωτα με τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Μάνος Ιωάννου  σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό HELLO,  κάνοντας ταυτόχρονα και μια άκρως “καυτή” φωτογράφηση, βγάζοντας τους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς στη φόρα.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Ναταλία είναι μια γυναίκα με επίπεδο, είναι μορφωμένη, πετυχημένη και απ’ τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί όπου έπαιζε μουσική, μετά βρεθήκαμε πάλι σε νυχτερινό μαγαζί της  παραλιακής και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Ανέκαθεν μου άρεσε ως γυναίκα, καθώς τη γνώριζα μέσα απ’ την καριέρα της, αλλά από κοντά γοητεύτηκα και με εντυπωσίασε πολύ. Είναι γυναίκα με προσωπικότητα και πολύ γοητευτική, ότι ακριβώς θέλω».

ioannou

Η διαφορά ηλικίας είναι κάτι που δεν το σκέφτεται καθόλου και δεν τον ενδιαφέρει: «Η ηλικία δεν με ενδιέφερε ποτέ, ούτε με νοιάζει να βγαίνω με την κοπέλα μου στα clubs και να πίνουμε, να χορεύουμε μέχρι το πρωί. Θέλω πιο ουσιαστικά πράγματα. Αυτή η ζωή του teenager δεν με ενδιαφέρει και λόγω του ότι δουλεύω από μικρός έχω ωριμάσει περισσότερο από συνομηλίκους μου, οπότε δε θα μπορούσα να την κάνω. Με τη Ναταλία ως σύντροφο μπορώ να ζήσω ακριβώς όπως θα ήθελα. Αυτό που μετράει είναι τι ψάχνει ο καθένας. Κι εγώ αυτό το βρήκα στη Ναταλία».

Ο Μάνος Ιωάννου απάντησε όμως, και σε όσους είπανε για εκείνον ότι εκμεταλλεύτηκε την σχέση του με την παρουσιάστρια για να γίνει γνωστός: «Για κάποιους κακεντρεχείς ναι έγινα γνωστός μέσω της Ναταλίας. Αν με ξέρει μόνο από εκεί σημαίνει ότι αυτό τον ενδιαφέρει κιόλας και αυτό τον αφορά. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι αδιάφοροι. Ας με ξέρει μόνο από εκεί, δεν με νοιάζει. Ήξερα ότι θα σχολιαστεί αρκετά και ποικιλοτρόπως, αλλά όταν σου αρέσει κάτι και το θέλεις δεν λογαριάζεις τα υπόλοιπα. Όταν είσαι ερωτευμένος με μια γυναίκα δε σε νοιάζει τίποτα».

ioannou2

Ο ηθοποιός τόνισε τέλος ανοιχτά πως συμφωνεί απόλυτα με την απόφαση της αγαπημένης του να βγει και να πει ανοιχτά και δημόσια ότι είναι ερωτευμένη: «Δεν θα ήταν αστείο να μην το παραδεχθεί; Όταν έχουμε εμφανιστεί κάπου μαζί δεν μπορούμε μετά να λέμε ότι είμαστε φίλοι, είναι χαζό. Αν θέλαμε να προκαλέσουμε κι άλλο θα λέγαμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας και είμαστε απλώς δύο φίλοι λόγω δουλειάς. Θα ήταν γελοίο κι εγώ ω άνδρας να μην το παραδεχθώ. Με τιμά το γεγονός ότι η Ναταλία δήλωσε δημόσια ερωτευμένη».

manos