Ο Μάξιμος Μουμούρης  ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί στο «Πρωινό Mou» και μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι η ίδια είναι πολιτικός.

Αρχικά μιλώντας για τη γνωριμία τους είπε: «Τη γνωρίζω από το λύκειο. Κάναμε ο καθένας τον κύκλο του και μετά από πολλά χρόνια “συναντηθήκαμε” και γίναμε ζευγάρι».

Στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι πολιτικός, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Πολύ ενδιαφέρον. Συζητάμε και για πολιτική αλλά η ίδια θέλει να ακούει πιο πολύ για τέχνη, για να ηρεμεί λίγο. Εγώ έχω το ψώνιο να μιλάω για πολιτική, καταλαβαίνεις…», ενώ για την περίοδο που η γυναίκα του αντιμετώπιζε μεγάλη πίεση στα επαγγελματικά της, εξομολογήθηκε: «Ήταν πολύ προσανατολισμένη προς αυτό κι εγώ έβλεπα ότι υπήρχε μεγάλη πίεση, οπότε δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε επί της ουσίας σε κάποια πράγματα. Αυτή ήταν η δυσκολία μας. Από τις διαφωνίες και τις δυσκολίες, όμως, εξελίσσεται μια σχέση, αν φυσικά θέλεις να είσαι με κάποιον».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα