Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται τον καινούριο χρόνο αποκαλύπτοντας το μυστικό της επαγγελματικής του επιτυχίας, ενώ μιλάει και για την οικογένειά του.

«Θέλω να πιάνω τον σφυγμό του κόσμου, επιδιώκω να είναι όλα άψογα. Καταπιάνομαι με πολλά πράγματα αλλά δεν τα ξεπετάω. Δεν με ενδιαφέρει τι θα μπει στο ταμείο, το μόνο που θέλω είναι να περάσει ο κόσμος καλά, αυτή είναι η δικαίωση» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, όσον αφορά την επιτυχία στη δουλειά του.

Ο γιος του Χάρης και η γυναίκα του και παρτενέρ του στο θέατρο Ελενα Τσαβαλιά είναι η οικογένεια που τον στηρίζει και τον γεμίζει ευτυχία και θαλπωρή.

«Πάντα έψαχνα μία γυναίκα για οικογένεια. Η Έλενα είναι ιδανική για σπιτι, αλλά είναι και χύμα. Και είναι η γυναίκα που δε σου κάνει ποτέ παρατήρηση που είσαι και τι κάνεις. Είναι το γούρι μου, ένα στήριγμα πολύ μεγάλο. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή μου» αναφέρει.

Ο κωμικός ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό “You” αποκαλύπτει και κάτι ακόμα:  «Ότι τον γοητεύει η ιδέα να δει το παιδί του να ακολουθεί τα δικά του χνάρια».