Κάθε Σάββατο στις 13:40 ο μαγικός κόσμος της Disney… είναι στον ΑΝΤ1

Αγαπημένες ταινίες για μικρούς… αλλά και για μεγάλους που νιώθουν παιδιά, έρχονται στον ΑΝΤ1 και ξεδιπλώνουν τον μαγικό κόσμο της Disney! Οι μοναδικοί cartoon ήρωες, που λατρεύουν τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, μοιράζονται τις φανταστικές τους περιπέτειες, γεμίζουν χαρά και προσφέρουν όμορφες στιγμές σε όλη την οικογένεια! Από τις 23 Νοεμβρίου οι πιο μαγικές ιστορίες είναι στον ΑΝΤ1 και σας δίνουν ραντεβού κάθε Σάββατο στις 13:40!

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40

ΦΙΝΕΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΜΠ: H ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ 2η ΔΙΑΣΤΑΣΗ (PHINEAS AND FERB ΤΗΕ MOVIE: ACROSS THE 2ND DIMENSION)

CANDACE, DR. DOOFENSHMIRTZ, FERB

Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗ

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 2011

Διάρκεια:74’

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρόμπερτ Χιούτζ

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ο Φινέας, ο Φερμπ και ο Πέρρυ ακολουθούν τον Δόκτωρ Ντούφενσμιρτς στον «Αλλοδιαστασιοποιητή», περνούν κατά λάθος σ’ ένα παράλληλο σύμπαν, όπου κυριαρχεί ένας δεύτερος κακός: ο σατανικός Δρ. Ντουφ, μαζί με τον στρατό των σιδερένιων ρομπότ με τις δυνατές γροθιές. Για να σώσει τους φίλους του από την καταστροφή, ο Πέρρυ κάνει την απόλυτη θυσία: αποκαλύπτει τη μυστική του ταυτότητα ως «Πράκτορας Π»! Τότε, τα πολυμήχανα αδέλφια το σκάνε, συναντούν τους εαυτούς τους στην προηγούμενη διάσταση και η αποστολή διάσωσης του Πέρρυ… αρχίζει!

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40

ΠΟKAXONTAΣ II: TAΞΙΔΙ Σ’ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ (POCAHONTAS ΙΙ: JOURNEY TO A NEW WORLD)

Pocahontas 2 still 2

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 1998

Διάρκεια:70’

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τομ Ελέρι, Μπράντλι Ράιμοντ

H ταινία είναι μεταγλωττισμένη

ΥΠΟΘΕΣΗ: H Ποκαχόντας επιβιβάζεται σ’ ένα καράβι με προορισμό την Αγγλία, συνοδευόμενη από έναν νεαρό Άγγλο ευγενή, τον Tζων Pολφ, τον μεγαλόσωμο σωματοφύλακά της και τα πειραχτήρια Mίκο, Φλητ και Πέρσι. Στο πολύβουο Λονδίνο την περιμένει ένας εντελώς διαφορετικός, μαγευτικός κόσμος, αλλά και μια νέα θανάσιμη απειλή από τον Pάτκλιφ! Καθώς η Ποκαχόντας προετοιμάζεται για τον βασιλικό χορό, τα αισθήματά της για τον Tζων Pολφ μεγαλώνουν. Τότε όμως εμφανίζεται και ο Tζων Σμιθ. H Ποκαχόντας τώρα, θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο αγάπες και σε δύο διαφορετικούς τρόπους ζωής…

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40

ΑΛΑΝΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙAΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ (ALADDIN & THE KING OF THIEVES)

Aladdin 3 still 2

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 1995

Διάρκεια:80’

ΣΚΗΝΟΘΕΣIA: Tέντ Στόουνς

ΥΠΟΘΕΣΗ: Αναστάτωση επικρατεί στην πόλη της Αγκραμπά, καθώς

Όλοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή: τον μαγικό γάμο της πριγκίπισσας Τζασμίν και του Αλαντίν. Πριν τον γάμο, όμως, ο Αλαντίν πρέπει να αντιμετωπίσει τους θρυλικούς «Σαράντα Κλέφτες» και να τους εμποδίσει να κλέψουν το μυστηριώδες γαμήλιο δώρο – έναν super μάντη– που θα τους οδηγήσει σε αμύθητα πλούτη. Ο Αλαντίν και η παρέα του: η Τζασμίν, ο Αμπού, το Χαλί και φυσικά το ανεπανάληπτο Τζίνι, θα αντιμετωπίσουν μια σειρά από απίστευτες περιπέτειες και θα φτιάξουν ένα σωρό σενάρια για να γλιτώσουν από τον τρομερό Βασιλιά των Κλεφτών και τη συμμορία του. Ακολουθήστε τους στη μοναδική αυτή περιπέτεια και δείτε φοβερά μυστικά να αποκαλύπτονται, τον Αλαντίν να βρίσκει τον χαμένο του πατέρα και τους φίλους μας… ν’ ανακαλύπτουν τον χαμένο θησαυρό!

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40

TA ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ (MICKEY’S MAGICAL CHRISTMAS)

Mickeys Magical Christmas still 3

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 2001

Διάρκεια:65’

ΣΚΗΝΟΘΕΣIA: Τόνι Γκρεγκ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν η χιονοθύελλα καταστρέφει τα σχέδια των φίλων του, ο Μίκυ τους προσκαλεί στο σπίτι του για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Εκεί ο Γουίνι, η Άριελ, η Χιονάτη, η Μπελ και όλοι οι υπόλοιποι, μοιράζονται κουλουράκια και ζεστή σοκολάτα, ενώ προσπαθούν να φτιάξουν την κακή διάθεση του Ντόναλντ. Η αληθινή διασκέδαση όμως ξεκινάει όταν η Μίνι βρίσκει ταινίες από παλαιότερα Χριστούγεννα που είχαν περάσει μαζί. Όλοι τότε θυμούνται στις ξεχωριστές στιγμές που

έχουν μοιραστεί και οι αναμνήσεις σύντομα τους συνεπαίρνουν. Η μαγεία των Χριστουγέννων κάνει το «θαύμα» της και ακόμα και ο γκρινιάρης Ντόναλντ βρίσκει το κέφι του και γίνεται ο πρωταγωνιστής της βραδιάς. Έτσι, για άλλη μια φορά οι ήρωες συνειδητοποιούν ότι τελικά τα Χριστούγεννα είναι ομορφότερα όταν τα μοιράζεσαι με τους φίλους σου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ (MICKEY’S ONCE UPON A CHRISTMAS)

Mickey's Once Upon still 2

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 1999

Διάρκεια: 66′

ΣΚΗΝΟΘΕΣIA: Τζουν Φειλκενστάιν

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μίκυ, η Μίνι και οι διάσημοι φίλοι τους: Γκούφυ, Ντόναλντ, Νταίζη και Πλούτο, συγκεντρώνονται και αναπολούν παλιές στιγμές γεμάτες αγάπη, μαγεία και εκπλήξεις σε τρεις μοναδικές ιστορίες. Ο Μίκυ και η Μίνι θυμούνται την πρώτη χρονιά που πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα, ενώ ο Γκούφυ με τον γιο του Μαξ, αφηγούνται παλιές αστείες ιστορίες που έκαναν τις διακοπές τους αξέχαστες. Την ίδια στιγμή, τα ανιψάκια του Ντόναλντ: ο Χιούι, ο Λιούι και ο Ντιούι, ξαναθυμούνται τις περιπέτειες που πέρασαν για να μάθουν τελικά το πραγματικό νόημα των γιορτών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ (MICKEY’S TWICE UPON A CHRISTMAS)

Mickey's Twice Upon still 3

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής του 2004

Διάρκεια:68’

ΣΚΗΝΟΘΕΣIA: Κάρολ Χόλιντειν

ΥΠΟΘΕΣΗ: Δυο Φορές χριστουγεννιάτικη μαγεία… σε μια ταινία! Μάθετε ποιος ήταν καλός και ποιος άτακτος φέτος στη νέα μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ο Άγιος Βασίλης, ο Μίκυ και όλοι οι φίλοι του, πρωταγωνιστούν σε μια ολοκαίνουργια ταινία που επικεντρώνεται στη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων, αλλά και στο αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων. Απολαύστε τον ξεροκέφαλο Ντόναλντ, καθώς προσπαθεί να αντισταθεί στο γιορτινό πνεύμα των ημερών και γελάστε παρέα με τον Μίκυ και τον Πλούτο, οι οποίοι μέσα από τις περιπέτειές τους γνωρίζουν τη δύναμη της αληθινής φιλίας.