Ο Μιχάλης Σηφάκης ανήκει στην κατηγορία των ταλαντούχων, σέξι αθλητών αλλά και περιζήτητων γαμπρών. Οι γυναίκες τον επιθυμούν και δεν σταματούν να του δείχνουν. Τι αποκάλυψε όμως ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής σε πρόσφατη συνέντευξή του, για την απήχηση που έχει στο γυναικείο φύλο και πώς αντιδρά στο φλερτ;

Για την απήχηση που έχει στο γυναικείο φύλο και πώς αντιδρά στο φλερτ ο Μιχάλης Σηφάκης είπε χαρακτηριστικά: «Αν δίπλα από το Μιχάλης έλειπε το “Σηφάκης” και η ιδιότητα “ποδοσφαιριστής”, νομίζω πως οι γυναίκες θα με αντιμετώπιζαν αλλιώς. Είμαι πολύ κοινωνικός, ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο να προσεγγίσω μια γυναίκα. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο θα με προσέγγιζαν εκείνες. Όταν σε ξέρουν, είναι πιο εύκολο το φλερτ και για τις δύο πλευρές. Η δυσκολία για να εξελιχθεί ένα φλερτ σε σχέση έχει να κάνει με το αυστηρό πρόγραμμά μου. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση και υποχωρήσεις κι απ’ τους δύο. Αναγκαστικά, ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου πρέπει να μπει στη διαδικασία της ζωής μου. Δεν γίνεται να μην πάω στην προπόνηση ή στον αγώνα. Υπάρχει η δουλειά, οι φίλοι μου και τα υπόλοιπα. Έτσι είναι. Και σχέση να έχω, έτσι είναι. Γι’ αυτό φροντίζω να γνωρίζω την κοπέλα μου στους φίλους μου. Δεν τη βάζω τρίτη στη σειρά, αλλά έτσι είναι. Δεν μου είναι εύκολο να κάνω υποχωρήσεις γενικώς. Ο άνθρωπός μου πρέπει να συμβιβάζεται. Μια γυναίκα με μεγάλο εγωισμό δεν θα το δεχτεί. Εκεί που δεν ξέρω τι θα γίνει είναι όταν, κάποια στιγμή, έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Ειδικά αν κάνω κορίτσι… Σίγουρα οι προτεραιότητες αλλάζουν εκεί» αναφέρει στο People.

Οι αποκαλύψεις για το Μιχάλη Σηφάκη όμως δεν σταματούν εκεί αφού ο ίδιος εκμυστηρεύεται για πρώτη φορά πως έχει αρραβωνιαστεί σε μικρή ηλικία με τον πρώτο του έρωτα και μιλά και για τις σχέσεις που έκανε και είδαν το φως της δημοσιότητας. «Όταν ζούσα στην Κρήτη, ήμουν αρραβωνιασμένος. Είχα μια σχέση από τα 15 μέχρι τα 22 μου και στα 20 είχα αρραβωνιαστεί. Βέβαια, μετά χώρισα. Ήμουν εφτά χρόνια με την κοπέλα εκείνη, αλλά τελείωσε. Είχα τρεις μεγάλες σχέσεις. Την πρώην αρραβωνιαστικιά μου, τη Στέλλα Γιαμπουρά και την Έλενα Παπαγγελή», δηλώνει.