Ο δημοφιλής καλλιτέχνης στα 36 του χρόνια, έχει συμπληρώσει ήδη 10 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο τραγούδι και  το γιορτάζει με μία μοναδική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ο Νίκος Βέρτης “λύνει” τη σιωπή του και μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά του στο περιοδικό “Celebrity”.

Στις τελευταίες σου συνεντεύξεις σε ρωτούν συνέχεια για την προοπτική οικογένειας.

Ναι, πολύ το συζητάμε και θα το γρουσουζέψουμε… (γέλια)

-Είσαι πολύ παραδοσιακός στο θέμα αυτό;

Ο κόσμος μπορεί να μην το ξέρει, αλλά οι δικοί μου άνθρωποι γνωρί-ζουν πόσο ανατολίτης και παραδοσιακός είμαι. Η επιθυμία μου είναι να παντρευτώ και να δημιουργήσω μια αγαπημένη οικογένεια. Θα μπορούσα ήδη να έχω παντρευτεί δύο φορές, αλλά δεν το έκανα γιατί εμείς οι άντρες -σε αντίθεση με τις γυναίκες- δεν κάνουμε συμβιβασμούς στον έρωτα.

-Θα έκανες ένα παιδί εκτός γάμου;

Δύσκολα. Μόνο αν υπήρχαν συγκεκριμένες συνθήκες που θα το επέτρεπαν. Ποτέ δεν λέω ποτέ, αλλά πολύ δύσκολα θα το έκανα. Τον θέλω και το γάμο και, όταν τον πραγματοποιήσω, θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη να μείνω σε αυτόν.

-Στην προσωπική σου ζωή είσαι όπως θα ήθελες;

Ίσως όχι.

-Άρα δεν είσαι ερωτευμένος;

Ίσως…

-Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει για μια γυναίκα;

Πολλά τρελά έχω κάνει, άλλωστε ο άντρας όταν ερωτεύεται γίνεται «γατάκι» και χαλί να τον πατήσει μια γυναίκα. Η υπέρβαση που έχω κάνει σε μια σχέση είναι να βρω τη δύναμη να ζητήσω συγγνώμη ενώ δεν έφταιγα, για να περάσει όλη η ένταση που είχε δημιουργηθεί. Αν και είμαι εγωιστής, όταν το έκανα αυτό, μέσα μου ένιωσα καλύτερα από εκείνη που στην ουσία έφταιγε.