Ο Νίκος Βουρλιώτης βρέθηκε καλεσμένο στο πρωινό Mou και μίλησε για την καριέρα του και άλλα πράγματα της προσωπικής του ζωής. Ο ίδιος θυμήθηκε την συνεργασία που είχε με τον Βλάσση Μπονάτσο και τον τρόπο που ήρθαν σε επαφή για να γίνει το ντουέτο για το τραγούδι «Γαρύφαλλε».

«Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του για να ακούσει το ‘Γαρύφαλλε’, κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να τον βρούμε και ήταν πάρα πολύ απασχολημένος και δεν είχαμε τον τρόπο να τον προσεγγίσουμε. Δεν υπήρχαν τότε κινητά, εγώ είχα ένα τηλέφωνο σπιτιού και κάποια στιγμή αποφάσισα να παίξω το κομμάτι στον τηλεφωνητή του. Ένα βράδυ λοιπόν που έπαιζα σε ένα μαγαζί με φωνάζουν από την ρεσεψιόν του μαγαζιού για να πάω στο τηλέφωνο. Ήταν ο Βλάσσης ο οποίος μου είπε ‘έχω ακούσει το κομμάτι πότε θέλεις να γράψουμε;», εξομολογήθηκε στον καναπέ της εκπομπής.

Στη συνέχεια ο ίδιος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη και το περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή. Ο παρουσιαστής τον ρώτησε πόσο δύσκολο ήταν να υποστηρίξει πως απέχει από τα πολιτικά πιστεύω του τραγουδιστή, με το ίδιο να απαντά: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω, είχε τους κραδασμούς του όλο αυτό, το ξέρετε πάρα πολύ καλά. Είδα ότι το σχολιάζατε και εσείς για αρκετό διάστημα και είχε κραδασμούς γενικά αρκετούς».

 Δείτε το βίντεο: