Χθες το φως της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση σχετικά με τη συμμετοχή του Νίκου Μουρατίδη στο «Dansing for you 3» στο Mega Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του must online το κανάλι αποφάσισε να διώξει τον γνωστό παραγωγό και κριτή του show λόγω της κακής συμπεριφοράς του.

Ο Νίκος Μουρατίδης που έχει μάθει να μιλάει “έξω από τα δόντια” μέσω ενός μηνύματός του στο facebook γνωστού Κύπριου ηθοποιού, δίνει τέλος στις φήμες που τον θέλουν εκτός του νέου show “Your Song” του Mega Κύπρου.

Τι απαντά όμως ο ίδιος, για όλο αυτό που συνέβη;

«Κάποιο δημοσίευμα [προφανώς υποκινούμενο] από ένα και μόνο site, με θέλει εκτός του show “Your Song” του Mega Κύπρου, επειδή εξέφρασα ανοικτά την δυσαρέσκεια μου στο γεγονός ότι οι κριτές δεν θα ήμασταν καλεσμένοι στο γιορταστικό επεισόδιο του Dancing For you 3 ΤΗΝ Κυριακή 9/2. Εξεπλάγην η αλήθεια είναι από αυτό το δημοσίευμα και έστειλα ένα mail, στον διευθυντή παραγωγής του Mega, Πόλυ Αριστοτέλους, για να ξέρω τι μου γίνεται, μια και ήδη έχουμε γυρίσει 3 επεισόδια με τις οντισιόν του νέου show

Και μου απάντησε:«Νίκο μου, εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα και εγώ σήμερα το είδα». Αν απ’ αυτήν την απάντηση εσείς καταλαβαίνετε ότι μου έδειξαν την πόρτα εξόδου στο Mega….; Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Θα δείξουν οι επόμενες ημέρες τι μέλει γενέσθαι!. Επίσης το ίδιο το site έγραψε με σιγουριά ότι θα με αντικαταστήσει ο Χρήστος Δάντης. Ιδού η απάντηση του ίδιου: “Βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν διάβασα πώς είμαι υποψήφιος σαν μέλος της επιτροπής του Talent Show με τίτλο “Your Song” στην Κύπρο. Νιώθω την ανάγκη να δηλώσω πως ουδέποτε δέχτηκα κάποια σχετική επίσημη πρόταση, ούτε είναι στα άμεσα σχέδια μου μια συμμετοχή στην συγκεκριμένη εκπομπή. Ευχαριστώ. ”

Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα και μόνο site που θέλει να λέγεται σοβαρό και με το οποίο συνεργάζονται σοβαροί δημοσιογράφοι, το Κυπριακό must. Μήπως είναι υποκινούμενο όλο αυτό;».

Το μήνυμα του Νίκου Μουρατίδη στον τοίχο του Κύπριου ηθοποιού Θανάση Ιωάννου:

mouratidisn