Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τον πρώην συνεργάτη του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Ναταλία Γερμανού, και τη συνεργάτιδά του Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό 7 Mέρες TV.

Ο Γρηγόρη Αρναούτογλου παίζει ακριβώς απέναντι σου και δεν μπορείς να τον καλέσεις, είναι «καρμική» αυτή η σχέση; «Δεν ξέρω αν είναι καρμική, αλλά θα τον έχω απέναντι δεν θα τον έχω μαζί μου! Κάτι λέει και αυτό»!

«Τη Ναταλία την έχω καλέσει στην εκπομπή. Έχω πολύ ωραία σχέση μαζί της» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και ηθοποιός για τη Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό 7 Mέρες TV. Όσο για τη σχέση τους τονίζει: «Η Ναταλία ξέρω ότι έχει χιούμορ και γενικώς δεν νομίζω ότι προσβάλλω. Αν έχω προσβάλλει κάποιον άθελά μου, πραγματικά ζητάω συγνώμη. Λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι με μόνο σκοπό να γελάσουμε. Θα κάνουμε βέβαια και κάποια σχόλια λίγο πιο αιχμηρά, αλλά περισσότερο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πολίτική. Από εκεί και πέρα όταν αισθάνομαι ότι ο άλλος έχει χιούμορ, αισθάνομαι και λίγο πιο ελεύθερος».

Για την Κατερίνα Καινούργιου λέει χαρακτηριστικά: «Η Κατερίνα είναι συνεργάτης μου χρόνια και ξέρει πάρα πολύ καλά τι νιώθω και τι σκοπούς έχω γι’ αυτήν. Δεν έχω καμία πρόθεση να την μειώσω και ξέρει ότι μου αρέσει πολύ ο αυτοσχεδιασμός, γι’ αυτό και τον επικοινωνώ σε όσους είναι δίπλα μου. Και για τον εαυτό μου λέω πολλά πράγματα για να μπορώ να πω μετά και για τον απέναντι». Πολλοί έχουν παρεξηγηθεί με σχόλια του: “Σαφέστατα γιατί δεν ξέρεις σε τι φάση βρίσκεται ο άλλος όταν ακούει αυτό που λες”.