Ο Νίνο μίλησε για τη ζωή του όπως είναι σήμερα και για την εποχή μετά το Fame Story Instyle
Η ζωή σου σήμερα, δώδεκα χρόνια μετά τη συμμετοχή σου στο «Fame story» έχει αλλάξει πολύ. Τι σου λείπει περισσότερο από τη ζωή σου πριν από αυτό; «Η ξεγνοιασιά, η παιδικότητα, το ότι τα έβλεπα όλα αθώα»
Μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου τότε; «Βλέποντας το τόσα χρόνια μετά, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σαν εμπειρία μου άρεσε πολύ και αν ξαναβρισκόμουν σε αυτήν τη φάση, θα έκανα ακριβώς τα ίδια. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που μετανιώνω για αυτά που κάνω. Οι αποφάσεις μας είναι κομμάτι μας. Και να μη σου βγει κάτι, πρέπει να το στηρίζεις μέχρι τέλους. Στη δεδομένη, όμως, ιστορία μια χαρά καλό μου έκανε»
Πώς σου φαίνεται το «The Voice»; «Το βρίσκω φανταστικό. Δίνει μια ευκαιρία σε νέα παιδιά αλλά και σε ανθρώπους που την έχασαν να αλλάξουν τη ζωή τους και να φτιάξουν την καθημερινότητα τους τραγουδώντας. Θα μου άρεσε, όμως, σε αντίθεση με προηγούμενα ελληνικά talent shows η παραγωγή να βοηθήσει στην εξέλιξη των νικητών λίγο παραπάνω, όπως γίνεται και στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, να τους στηρίξουν πέραν της προώθησης, που συχνά περιορίζεται στο λανσάρισμα ενός και μόνο τραγουδιού. Είτε βγει κάποιος νικητής είτε όχι, αν το κοινό τον αγαπά, ας σταθούν δίπλα του οι παραγωγοί, για να του δώσουν τη βοήθεια που αξίζει να έχει».