Ο Πάνος Βλάχος μίλησε για την «μουρμούρα» μεταξύ των ζευγαριών αλλά και για την συμπρωταγωνίστριά του και σύντροφό του στη ζωή, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο «Τηλεκοντρόλ».

Γκρινιάζει στην προσωπική του ζωή; «Προσπαθώ να μην είμαι γκρινιάρης, να μην παραπονιέμαι για πράγματα τα οποία μπορώ να αλλάξω. Όταν έχω κακή διάθεση προτιμώ να μένω σιωπηλός για να μην το μεταφέρω».

Η γκρίνια είναι θέμα ατόμου ή φύλου; «Γενικά, οι άντρες αποφεύγουμε να μιλάμε πάρα πολύ για σχέσεις, δεν είναι το ατού μας. Κι εγώ όσες φορές έχω κληθεί να μιλήσω για σχέσεις είναι το χειρότερό μου. Ίσως γι’αυτό οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη άνεση στη μουρμούρα».

Έχει κουραστεί να μιλάει για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; «Θέλω να μιλάω για τη συνάδελφο Ιωάννα και κάθε φορά άλλο πράγμα λέω και άλλο θέλουν κάποιοι να διαβάσουν. Επειδή η σειρά πάει πολύ καλά και δίνουμε πολλές συνεντεύξεις και είναι όλες γύρω από αυτό, δεν είμαστε μόνο αυτό το πράγμα. Και ό,τι λέμε υπάρχει μια αναγωγή σε μια διάθεση που εμείς δεν την έχουμε».