Χθες το πρωί ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα Περιουσιακών Στοιχείων, αφού και είχε βγει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, γι’αυτό και δεν εμφανίστηκε στο “Πρωινό mou”.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Mega, πήγε στην Ευελπίδων συνοδευόμενος από αστυνομικούς αλλά χωρίς να φοραέι χειροπέδες και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο και μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ.

Σήμερα επέστρεψε κανονικά στο πόστο του και αναφέρθηκε στην έναρξη του στην περιπέτειά του με την Δικαιοσύνη, αφού ζήτησε να του βάλουν ένα τραγούδι, που είναι από τα αγαπημένα του και ορκίστηκε στον Άρη Καβατζίκη πως θα φτιάξει τους καλύτερους λουκουμάδες ο Άκης Πετρετζίκης. Ο Πέτρος Κωστόπουλος τόνισε πως είναι μία ωραία μέρα, αλλά δεν κατέληξε εκεί που έπρεπε να καταλήξει και δήλωσε: “Έπρεπε να καταλήξει κάπου το πλημμέλημα να γίνει φόνος»“. Την ώρα της μαγειρικής μάλιστα,  δεν δίστασε να πει πως έχει ωραία κορίτσια και αγόρια και είπε στον μάγειρα να πάει και αυτός!

O Πέτρος Κωστόπουλος για την περιπέτειά του

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για τα κορίτσια στη ΓΑΔΑ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για τη σύλληψή του