Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξανμπήκε στο “σύστημα” της showbiz και δεν σταματάει να μιλάει, να εξηγεί, να ξεκαθαρίζει και να αποκαλύπτει. Τις τελευταίες εβδομάδες, ιδίως μετά την παραμονή του στη ΓΑΔΑ και τα όσα αντιμετωπίζει σχετικά με τα χρέη του, μίλησε στο “Πρωινό mou”, έκανε δηλώσεις σε κάμερες και έντυπα, έδωσε συνεντεύξεις σε περιοδικά.

Σε μια από τις τελυεταίες του συνεντεύξεις ανάμεσα σε όσα είπε για την ΙΜΑΚΟ, τη ΓΑΔΑ, τα χρέη και τις περιπέτειες, μίλησε για τον εαυτό του, τη Τζένη Μπαλατσινού και την εκπομπή, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

– Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Από την αρχή είπαμε με την Τζένη να δώσουμε περισσότερο χώρο από πριν στον Ουγγαρέζο γιατί του αξίζει. Άλλωστε θεωρώ ότι το χιούμορ του με το δικό μου κολλάει. Παρόλο που ήταν φίλοι με τον Γιώργο, νομίζω ότι είμαστε πιο ταιριαστοί στο χαβαλέ.

– Για την Τζένη Μπαλατσινού

Ξέραμε στην αρχή ότι η Τζένη θα έβγαινε πιο παγωμένη και στη συνέχεια θα ‘’έσπαγε’’. Γιατί σαν άνθρωπος δεν θέλει να δίνει δικαιώματα, Γι’ αυτό και σαν γκόμενα ποτέ δεν την λες προκλητική. Άρα και στην εκπομπή θα βγει ανάλογα από τη στιγμή που δεν έχει πείρα. Δεν είναι Μενεγάκη που κάθεται στον καναπέ και κάνει νούμερα. Έχει τη χαριτωμενιά της γιατί είναι ωραία γκόμενα αλλά το κλέβει. Με την παραγωγή είχαμε προβλέψει ότι η Τζένη θα λυθεί κατά τον Γενάρη. Τώρα είναι Νοέμβριος και η Τζένη το έχει βρει!

Για τον Γιώργο Λιάγκα

Το ποιος κάνει καλύτερες συνεντεύξεις στην ελληνική τηλεόραση δεν θα το συζητήσω. Αυτός είναι ένας και το λέω με “καβάλημα”: Εγώ. Το ποιος είναι καλύτερος παρουσιαστής το πρωί, αυτός μπορεί να είναι και ο Λιάγκας. Αυτό είναι θέμα γούστου. Αλλά έχω μια ιστορία 400 ατόμων στο ‘’Βράδυ’’ που ήταν θέμα συζήτησης την επόμενη μέρα στα κανάλια. Το βράδυ ο Λιάγκας μπορεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο αλλά κι εγώ το μεσημέρι είμαι χειρότερος από το βράδυ.