Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τους τρόπους διασκέδασης που ακολουθεί καθώς και τι τον φοβίζει στο θέμα των διακοπών.

Ο ηθοποιός σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το  θεατρικό έργο που πρόκειται να σκηνοθετήσει με τίτλο «Λάκκο της αμαρτίας», μια παράσταση που έχει να κάνει με την κοινότητα των τραβεστί, αλλά και για το αν θα ανέβαζε στο θέατρο Μουσούρη τέτοιου είδους έργα, απάντησε: «Αν πραγματικά αγαπάμε ο θέατρο και θέλουμε το καλό του θεάτρου, θα πρέπει να μην μπερδεύουμε τον κόσμο με την προσωπική μας φιλοδοξία. Πρέπει να είμαστε τίμιοι και ειλικρινής, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες πια».

Έπειτα, σε ότι αφορά την προσωπική του διασκέδαση, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκαλύπτει: «Έχω διασκεδάσει αρκετά στην ζωή μου. Πλέον διασκεδάζω με πολύ λίγους στενούς φίλους, βγαίνοντας για φαγητό ή στο σπίτι. Δεν μου χρειάζεται κάτι άλλο πια», είπε στο περιοδικό HELLO.

Και στη συνεχεία συμπλήρωσε ο ηθοποι��ς : «Επίσης, διασκεδάζω μέσα από την δουλεία μου. Δεν είμαι μονομανής. Βεβαίως και θέλω να πάω διακοπές και βλέπω μάλιστα στο instagram φωτογραφίες από παραλίες και ζηλεύω. Όμως σκέφτομαι από την άλλη, πόσο ζηλεύουν οι άλλοι, όταν βλέπουν τις παραστάσεις μας».

Όσο για τις διακοπές που θα κάνει φέτος το καλοκαίρι αναφέρει ότι δεν είναι πολύ του ταξιδιού και εξηγεί τον λόγο: «Φοβάμαι τις αλλαγές και τους άλλους τόπους. Βλέποντας όμως στην τηλεόραση καμιά φορά ταξιδιωτικές εκπομπές, μένω άφωνος με τις ομορφιές της Ελλάδας και θα ήθελα να πάω. Το πρόβλημά μου είναι ότι θα ήθελα να διακτινιστώ, να μην περάσω από πλοία, αεροπλάνα, εισιτήρια.