Τις καλοκαιρινές του διακοπές κάνει αυτή την περίοδο ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης, στο νησί των Ανέμων και δεν είναι μόνος, αλλά με τον γιο του Δημήτρη.

Ο φακός του govastileto εντόπισε τον γνωστό ηθοποιό και τον 15χρονο γιο του, Δημήτρη, να κάνουν βόλτες στα σοκάκια την Μυκόνου και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη η ομοιότητά του με τον μπαμπά του.

Να σας θυμίσουμε μάλιστα πως πριν 3 χρόνια τον είχαμε δει στη σειρά «Λάκης ο γλυκούλης» να υποδύεται τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο πατέρας του, τον «Λάκη», σε παιδική ηλικία. Αν νομίζετε όμως πως ο Δημήτρης θα ήθελε να κάνει καριέρα ηθοποιού, πέφτετε έξω! Ποτέ δεν εκδήλωσε την επιθυμία να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ξεκαθαρίζοντας πολύ μικρός ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτός ο χώρος.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, παράλληλα με το σχολείο, είναι αθλητής και μάλιστα ανήκει στα τμήματα υποδομής του «Παναθηναϊκού». Πατέρας και γιος είναι «ταγμένοι» στην ομάδα του «Τριφυλλιού». Καθημερινά ο Δημήτρης κάνει εντατική γυμναστική και είναι ενεργός αθλητής της ομάδας παίδων του Παναθηναϊκού. Την προπόνηση του Δημήτρη Φιλιππίδη έχει αναλάβει ο γνωστός μπασκετμπολίστας, Άγγελος Κορωνιός.

 Ο Δημήτρης Φιλιππίδης κάνει βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου

filipgiosmik