Ο Χρήστος Βασιλόπουλος αποκαλυπτικός όπως κάθε φορά που δίνει συνέντευξη, μιλώντας στο περιοδικό “People” μίλησε για τον πατέρα του που ήταν «άνθρωπος του υποκόσμου», αλλά και την κριτική που δέχτηκε παίζοντας στην ταινία «Pleasure or pain».

Ο ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο Los Angeles, είπε για τον πατέρα του ότι: «Ζούσε κάνοντας κλοπές και παρανομίες. Όταν βρισκόταν έξω από τη φυλακή, κατοικούσε σε ένα μικρό και άθλιο διαμέρισμα, μαζί με έξι ακόμα άτομα της οικογένειας του,  ήταν άνθρωπος του υποκόσμου, που μπαινόβγαινε στις φυλακές. Ουσιαστικά, μεγάλωσα με μητέρα και πατριό. Κάθε φορά που τον συναντούσα, ερχόμουν αντιμέτωπος με έναν εφιαλτικό κόσμο».

Στη συνέχεια, απαντά και σε όσους τον χαρακτήρισαν «πορνοστάρ» μετά τη συμμετοχή του στην ταινία «Pleasure or Pain», λόγω του γυμνού που περιείχε: «Δεν δίνω σημασία σε σχόλια από ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή κινηματογραφική κουλτούρα. Το να είσαι κακεντρεχής και κακοπροαίρετος, δεν είναι δημοσιογραφία».

Άλλωστε όπως αποκάλυψε, με το γυμνό είναι εξοικειωμένος: «Είμαι πολύ εξοικειωμένος με το σώμα μου, γι΄αυτό και έχω κάνει πολύ γυμνό σε θέατρο και τηλεόραση. Δεν νιώθω ντροπή για το κορμί μου. Έχω μεγαλώσει με αυτή την κουλτούρα. Μικρός, πήγαινα μαζί με την οικογένεια μου σε παραλίες στα Κουφονήσια με τροχόσπιτο, και κάναμε γυμνισμό».