Ο Ashton Kutcher υποδύεται τον Steve Jobs, στην «Jobs» για τη ζωή του ιδρυτή της Apple. Σε συνέντευξή του στο «Quora», ο Kutcher μίλησε για έναν απαιτητικό ρόλο που χρειάστηκε πολύμηνη προετοιμασία ακουλουθώντας τα χνάρια της ζωής του Steve Jobs.

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός βίωσε κυριολεκτικά το ρόλο του, αφού για καιρό ακολουθούσε τις διατροφικές συνήθειες του Steve Jobs τρώγοντας σταφύλια, χυμό καρότο και ποπκόρν, ενώ έδωσε μεγάλη σημασία και στην κινησιολογία προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει τη γλώσσα σώματος του μέσα από σειρά βίντεο.

Μελέτησε με προσοχή τον τρόπο που χρησιμοποιούσε τα χέρια του ο Jobs όταν μιλούσε – για παράδειγμα πάντα μετρούσε με τα δάχτυλά του ξεκινώντας από το μικρό, ενώ πολλές φορές χρησιμοποιούσε μακρόσυρτα «aaaaand» και «noooow» για να δώσει χρόνο στο εαυτό του για να σκεφτεί στο τι θα πει στη συνέχεια.

Ο ηθοποιός μιλώντας για τον Steve Jobs εξέφρασε τον θαυμασμό του λέγοντας πως: «Στο τέλος το καλύτερο που μπορεί να ειπωθεί για αυτό τον άνθρωπο είναι οι ίδιες του οι δημιουργίες. Ήταν όλες κομψές, έξυπνες, στοχαστικές, ακριβής, καλλιτεχνικές, τολμηρές, με όραμα, περίπλοκες, αποτελεσματικές και διασκεδαστικές…. Ακριβώς όπως ο ίδιος».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας