Σε λίγες μέρες αναμένεται η πριγκιπική βάφτιση του πρώτου γιου της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. 

Το μυστήριο θα τελεσει ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury, σε ιδιωτική τελετή στο Buckingham, ενώ παρόντες θα είναι μόνο μέλη των δύο οικογενειών και στενοί φίλοι. Αυτό που ο William και η Kate Middleton αναμένουν, είναι η επιστροφή της βασίλισσας από τις διακοπές της στο κάστρο Balmoral της Σκωτίας, η οποία τοποθετείται στα τέλη Σεπτεμβρίου ή, το αργότερο, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Όσο για τους νονούς;  Λέγεται ότι θα φτάσουν τους έξι, μεταξύ των οποίων θεωρούνται σίγουροι ο πρίγκιπας Harry και η Pippa Middleton.

Ο George Alexander Louis θα βάλει λευκό δαντελωτό μανδύα, πιστή απομίμηση των βασιλικών βαφτιστικών που φορούν τα «γαλαζοαίματα» μωρά εδώ και 172 χρόνια!

Μετά την βάπτιση, θα «ζωντανέψει» μία συνηθισμένη βρετανική πρακτική: οι καλεσμένοι θα γευτούν τον τελευταίο όροφο από την γαμήλια τούρτα του William και της Catherine. Αν δεν την θυμάσαι, αποτελούταν από 17 ατομικά κέικ φρούτων, τοποθετημένα σε 8 ορόφους, ενώ είχε διακοσμηθεί με κρέμα γάλακτος, λευκό γλάσο και πάνω από 900 παγωμένα λουλούδια και φύλλα.

Η γαμήλια τούρτα του William και της Catherine

The-Royal-Wedding-Cake