Ο γνωστός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» μίλησε για όλα. Δείτε τι λέει για τα παιδικά του χρόνια, την αρχή της καριέρας του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Πώς αντιμετώπισε τον τίτλο του «ζεν πρεμιέ» στην αρχή της καριέρας του; “Τους καταλαβαίνω ως ένα βαθµό αυτούς τους χαρακτηρισµούς, καθώς αυτό που κάνουµε είναι ένα είδος πολυτελές, οπτικοακουστικό και πρέπει να προσέχουµε σε όλα. Στη βασική του δοµή, όµως, έχει να κάνει µε τον άνθρωπο. Αν εντέλει ήµουν ένας κακός άνθρωπος, θα το καταλάβαινε ο κόσµος και δεν θα είχε κάτι να πάρει από µένα. Δεν θα ερχόταν να µε δει ούτε στο θέατρο ούτε πουθενά” είπε ο ηθοποιός.

 

dadakaridis

Για τα παιδικά του χρόνια εξομολογήθηκε: «Οι γονείς µου χώρισαν. Η µητέρα µου έµεινε στην Αγγλία και εγώ µε τον πατέρα µου γυρίσαµε Ελλάδα. Η µαµά µου τότε δεν είχε τα µέσα να µε µεγαλώσει όπως θα ήθελε. Έκρινε ότι ο καλύτερος δρόµος για µένα, όσον αφορά την παιδεία µου και τα εφόδια που είχα να πάρω, ήταν στο πλευρό του πατέρα µου. Η επιλογή της ήταν πολύ σοφή, παρόλο που την πλήγωσε», είπε και παράλληλα δήλωσε: «Μου έλειψε η μητέρα μου. Σε όλους τους ανθρώπους θα έλειπε. Πάντα λείπουν τα σύµβολα της οικογένειας».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέφερε: «Όταν µε ρωτούσαν, ήµουν µόνος. Έτυχε. Μπορεί σε ένα µήνα να µε ξαναρωτήσετε και να σας πω είµαι σε σχέση, ότι έχω βρει έναν άνθρωπο και είµαστε καλά µαζί. Πιστεύω, όµως, στο “µάτι”. Πολλές φορές και να συµβαίνει κάτι στη ζωή µου δεν το λέω», ενώ για το τι ψάχνει από μία σχέση πρόσθεσε: «Δεν ψάχνω τη σχέση της µιας νύχτας. Βαριέµαι απίστευτα. Δεν έχει οσµή, δεν έχει ταυτότητα, δεν έχει χαρά».

 

Σχετικά με το ποια είναι η γνώμη του για τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, αναφέρει πως: «Είµαι υπέρ της ευτυχίας. Είµαι κατά της βίας και της εγκληµατικότητας, του πολέµου, των όπλων. Το ποιον αγαπάει κάποιος µπορεί να µην το καταλαβαίνω γιατί είναι διαφορετικό από τα δικά µου δεδοµένα, αλλά δεν µε αφορά πραγµατικά. Και σίγουρα πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι ευτυχισµένοι µέσα από τις επιλογές τους είναι και λυτρωµένοι. Μόνο αγάπη µπορούν να δώσουν», επισημαίνοντας: «Σαφώς και υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα. Γιατί είµαστε µια χώρα που τα πρεσβεύει όλα αυτά και µάλιστα και ιστορικά».