Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση του με την λαϊκή τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη, στην εκπομπή “Movie and Stars” στο MTV και παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ενώ ομολόγησε πως ήταν λάθος του η απόφασή τους να πάνε στην Μύκονο.

«Δυσκολευόμουν να ερωτευτώ στο παρελθόν το κυνηγούσα και το πάλευα αλλά δε γινόταν. Τώρα είμαι σε μια πολύ καλή φάση και μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένος. Το γεγονός ότι παραδεχτήκαμε ότι είμαστε μαζί με την Αγγελική το θεωρώ ασήμαντο μπροστά στα διάφορα προβλήματα που περνάει ο κόσμος” αποκάλυψε ο Σάββας Γκέντσογλου και ομολόγησε πως: “Κάναμε το μεγάλο λάθος και πήγαμε στη Μύκονο. Εκεί εγώ επειδή ντρέπομαι πάρα πολύ ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί.  Όσο περνάει ο καιρός όμως συνηθίζεται αλλά από την άλλη είναι και ενοχλητικό γιατί θέλεις να πας κάπου με τους φίλους σου και δεν γίνεται , πάντα υπάρχει κάποιος να σε φωτογραφίσει”.

11thumbnail

Όσο για το τι τον κέρδισε στην Αγγελική, ο γνωστός ποδοσφαιριστής είπε χαρακτηριστικά: “Στην Αγγελική με κέρδισε το ότι είναι λίγο “τρελή”. Δηλαδή δεν υπολογίζει τίποτα και θα κάνει αυτό που είναι να κάνει με κάθε κόστος είτε είναι σωστό είτε λάθος θα το κάνει. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ”.

Ο Σάββας δε δίστασε να μιλήσει και για τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους, λέγοντας: “Έχουμε μια διαφορά ηλικίας η οποία για μένα  δεν παίζει ρόλο και μπορεί κάποια άλλη γυναίκα να το έκρυβε, την Αγγελική δεν την ενδιαφέρει όμως και το είπε ότι είμαστε μαζί”.

Τι είπε όμως για το γάμο; “Δεν σκέφτομαι το γάμο τόσο όσο το να κάνω ένα παιδάκι. Θέλω να κάνω παιδιά και να είμαι νέος. Δε ξέρω πόσο σύντομα θα γίνει αλλά νιώθω έτοιμος και πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλός πατέρας»

Τέλος ο Σάββας Γκέντσογλου για πρώτη φορά αποκαλύπτει το τραγικό ατύχημα που είχε με το αεροπλάνο και το γεγονός πως ζει από θαύμα. 

«Η εμπειρία μου με το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης πριν από μερικούς μήνες ήταν πολύ άσχημη. Το αεροπλάνο έπεσε κατά την προσγείωση και κάναμε δύο τρία άλματα πάνω στην πίστα, φύγαμε εκτός πίστας και κάποια στιγμή σταματήσαμε. Η ζώνη μου είχε σπάσει και επικρατούσε πανικός μέσα στο αεροπλάνο. Ήταν σαν να έβλεπες την ταινία Flight. Νόμιζα πως έβλεπα έναν εφιάλτη δε μπορούσα να το πιστέψω. Σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο  γιατί ακόμα και τώρα ταράζομαι με το που μπαίνω μέσα σε αεροπλάνο” δήλωσε.

“Από εκείνη την ημέρα όμως νιώθω και πολύ τυχερός για όλα όσα ζω. Από το σπίτι μου έφυγα 15 χρονών και ήρθα στην Αθήνα. Μετά από αυτό που μου συνέβη με το αεροσκάφος θεωρώ ότι είμαι ευλογημένος γιατί όσες θυσίες και αν έκανα τις έκανα ενώ παράλληλα έκανα και αυτό που λάτρευα, το ποδόσφαιρο” πρόσθεσε.