O Θανάσης Βισκαδουράκης που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σάκη Μπουλά  που “έφυγε” σήμερα το πρωί 21 Φεβρουαρίου από τη ζωή, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον φίλο του.

«Τον Σάκη Μπουλά τον θαύμαζα. Ήταν ένας τύπος που ζούσε στα κόκκινα. Έπινε καφέ, κάπνιζε πολύ. Του Σάκη του άρεσαν οι γυναίκες! Φλέρταρε ωραία. Είχαμε κολλήσει όλοι. Είχε διάθεση για ζωή. Ξενυχτούσε. Πήγαινε στο Κολωνάκι μέχρι το πρωί. Έτρωγε τυρόπιτες και μετά κατευθείαν κοιμότανε. Έφυγε μικρός, αλλά είχε ζήσει άλλα 60 χρόνια»!

Μάλιστα θυμήθηκε και ένα πολύ αστείο περιστατικό με τον Σάκη Μπουλά στη σκηνή, όταν έπαιζαν «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Γιάννη Ζουγανέλη: «Ο Σάκης είχε μεγάλη αγάπη στα ρολόγια και στα χαλιά. Είχε πολύ μεγάλο IQ. Κάτι που εγώ διάβαζα τρεις μέρες, εκείνος το μάθαινε αμέσως!Βγαίνει λοιπόν ντυμένος Κλεονίκη με τα ρούχα του Αριστοφάνη, και εκείνη τη μέρα είχε αγοράσει το Rolex. Γεμάτος ο μικρός Διογένης. Εμείς από κάτω κάναμε το Χορό, και του λέγαμε “Σάκη, Σάκη τι ώρα είναι;” Μας απαντά “01:15”. Χαμός από κάτω, χάλια τα νεύρα του Ζουγανέλη!»

Ενώ δεν έκρυψε και τη σιγουριά του, πως «εκεί που θα πάει, πάλι θα τους κάνει χαβαλέ. Θα γίνει χαμός εκεί πάνω».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα